Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egyre jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egyre jobban zavar 17 évesen hogy soha nem volt még barátnőm és szűz is vagyok?

Figyelt kérdés

Soha egy kapcsolatom nem volt, soha nem csókolóztam, szexeltem meg ilyesmi. És nagyon zavar, hogy a legtöbb ismerősöm már több éve túl van ezen. Ma is egy 14 éves ismerősöm (aki egy kb 160 centis 35 kilós páva gyerek) azzal viccelődött, hogy nekem még soha nem volt kapcsolatom meg szűz is vagyok, ő neki meg 14 évesen már volt 3 kapcsolata és nem szűz. És ááááh annyira felidegesített, a környezetemben szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata :(( Egyszerre vagyok jelenleg nagyon ideges és szomorú is emiatt.

És ne higgyétek, hogy most sajnáltatom magam (bár úgy tűnhet mivel eléggé mélyponton vagyok a mai miatt), folyamatosan fejlesztem magam, edzek, adok magamra, próbálok emberekkel ismerkedni, de mégsem jön össze semmi... És nagyoooooooooooooon idegesít, mások havonta cserélgetik a kapcsolatukat meg ilyen tök "természetes" dolog nekik, nekem meg életem legnagyobb dolga lenne, ha legalább egyetlen egy kapcsolat összejönne.. Egyébként több lánynak is bejöttem már, az egyikkel nagyon sokáig ismerkedtünk/találkozgattunk is, de vele sem működött végül a dolog..

Szerintetek jogosan érzek így? 17F

2021. márc. 27. 23:30
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
95%
Szerintem korai ezen keseregni. Ha 20 èv múlva is itt taryasz, akkor gond lesz, most mèg nincs. Ismerkedj, randizz, tapasztald meg mit vàrsz mastòl ès magadtòl is.
2021. márc. 27. 23:37
 2/28 anonim válasza:
80%
Semmivel nem vagy elkésve.
2021. márc. 27. 23:39
 3/28 anonim válasza:
95%

Nyugiiii. Szerintem kicsit rá vagy fixálva a témára, lazíts kicsit. 14 éves kis ismerőseidet pedig engedd el, ilyen korban magát a kapcsolat tényét hajszolják, ritka a valódi kötelék.

Ne akard havonta cserélgetni a partnereidet, ne legyen ez természetes dolog.

Tervezz hosszútávra és légy türelmes.

Hidd el, semmiről nem vagy lemaradva. Ugyanakkor teljesen megértelek, 17 éves lányként ugyanebben a helyzetben vagyok, de az időmet igyekszem fejlődéssel, tanulással tölteni és nem ezen agyalni.

Az igazi nem úgy fog jönni, hogy állandóan keresed, majd a sors alakítja.

Ne a kapcsolat miatt legyen valakid, hanem a másik miatt, aki biztosan meg fog majd találni.

2021. márc. 28. 00:14
 4/28 anonim válasza:
92%
Nekem se volt még kapcsolatom 18/f
2021. márc. 28. 00:33
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Keress egy hobbit.
2021. márc. 28. 03:25
 6/28 A kérdező kommentje:
Van több hobbim is. Hangszeren játszok, illetve van egy sport amit már majdnem verseny szinten űzök. De ez barátnőhöz nem nagyon juttatott.
2021. márc. 28. 03:42
 7/28 anonim válasza:
10%
Miért ne akarhatná havonta cserélgetni a partnereit? Vagy akár napnta?
2021. márc. 28. 06:29
 8/28 anonim ***** válasza:
94%

18 vagyok, és ugyanilyen "helyzetben", annyi különbséggel, hogy engem nem csesztetnek miatta, és engem sem érdekel különösebben. Szeretem a magányt, szeretek egyedül lenni, független lenni, szóval megvagyok egyedül. Majd egyszer, talán...

Egyébként sokszor elgondolkozom rajta, hogy "milyen jó lenne ha lenne valakim". Aztán eszembe jut, hogy ehhez a szabadidőmet, a magamra szánt időmet, a "szabadságomat" kéne feláldozni, aztán olyankor már nem annyira tetszik az ötlet.

2021. márc. 28. 09:57
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Minek erre ennyire rágörcsölni? Jó, amúgy a te korodban én is rágörcsöltem. :D Most 22 vagyok és soha nem volt senkim és nem is lesz, mert feladtam. De te ne add fel, nekem más okból kifolyólag nem lehet barátnőm. Te neked nincs ezzel gondod. Egyébként úgy működik ez, hogy neked, mint férfi embernek kell menni csajozni. Ennyi, nincs máshogy, sajnos. Fogod és próbálkozol. Ha csak ülsz és várod a sült galambot, sose jön el, mert ez a nők dolga, ők várhatják, hogy menjen értük a szőke herceg fehér BMW-vel. Szóval NEKED KELL menni és próbálkozni 10x, 100x, 1000x és ne aggódj, ha sokszor nem jön össze, egyszer össze fog. :D Ennyi, fel a fejjel! Csak tényleg kösd fel a gatyád és menj. Csak lazán, mint a kazán.
2021. márc. 28. 10:37
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Szinte még gyerek vagy, ne görcsölj rá erre.
2021. márc. 28. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!