Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb fiú miért szereti...

A legtöbb fiú miért szereti ha zavarban van a barátnője?

Figyelt kérdés
Úgy értem, miért szeretik zavarba hozni? Hallottam már olyat,hogy milyen cuki dolog stb de nem értem, hogy ebben mégis mi az aranyos. Egy illetékes meg tudná magyarázni?😛

2018. júl. 3. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem aranyos. És lehet, hogy feltüzeli; nemtom, de lehet az is még, hogy az olyan őszinte. Amikor őszintén zavarba jön, az egy tiszta érzelem, talán nemannyira palástolható. SZóval énszerintem valszeg tényleg azért lehet mert aranyos. Az őszintesége, a tisztasága; és egyszerűen cuki; és nagyon szerethető pillanat. És olyankor mindig nagyon barátságos az ember; és olyan kis édesgetni való plüssmaci; olyan "egyemahusáját"-"deédes"-típusú. (De én nemtom.)
2018. júl. 3. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:

*meg mert lehet, hogy a lányoknak ez az arckifejezés jól áll

plusz külsőleg is , most teljesen külsőleg tehát a bőrére értem, hogy lehet, hogy alapból olyan sápadt-fehér bőre van; és akkor lesz tőle egy pici színe neki, ha elpirul:)

2018. júl. 3. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
És fordítva miért?
2018. júl. 3. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha zavarba hozol egy nőt, akkor neki már valamennyire nem vagy közömbös. Én soha nem tudtam zavarba hozni egy nőt sem.
2018. júl. 3. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Életemben egy fiú tudott nagyon zavarba hozni egy elejtett mosollyal, én pedig annyira megilletődtem, hogy alig mertem ránézni. Éreztem, hogy nézett és grimaszolt. Élvezte gondolom. :)
2018. júl. 3. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem ilyen fiú-specifikus dolog, lányként nekem is tetszik a fordított felállás. Szintén aranyosnak tartom, valószínűleg azért, mert tudom, hogy én magam mit érzek, ha zavarban vagyok, és mivel lehet azt kiváltani belőlem. Egyértelműen azt jelzi, hogy számít neki, hogy mit gondolok róla.
2018. júl. 3. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!