Ha egy 26 éves férfinak még soha nem volt barátnője akkor miért hiszik azt az emberek automatikusan róla hogy meleg?
"Regen gyúrtam itthon de semmi értelme nem volt. Akármennyit edzek akármennyit eszek akkor is igy maradok. Rossz genetikával áldott meg a sors, nem is érdekel már a gyúrás se mert nincs változás."
Szánalmas vagy. Csak kifogásokat keresel meg itt siránkozol. Menj el edzőterembe, találj ott egy gyúrócimbit aki bevezet a rejtelmekbe. Ha nem épp gyakorlat közben zavarod meg végtelenül segítőkész lesz.
"Elég ha rám néz valaki ez mind latszik is rajtam."
Az ilyen emberekről nem gondolják, hogy melegek. A környezetemben van rossz adottságú, ronda srác és senki sem gondolja melegnek. Inkább igénytelennek.
"Regen gyúrtam itthon de semmi értelme nem volt. Akármennyit edzek akármennyit eszek akkor is igy maradok. Rossz genetikával áldott meg a sors, nem is érdekel már a gyúrás se mert nincs változás."
Biztos én is le leszek pontozva, de egyetértek a #7-essel. Nem vágom minden kérdés alá, hogy a kérdező csak panaszkodik és kifogásokat keres, de itt tényleg erről van szó. Edzem. Az egyik haverom eljött velem edzeni. 2 hónap után lekopott, mert nem lett elég izmos... Pedig ő keményen edzett állítása szerint. Nála ez azt jelentette, hogy a max súlyokba, amiket bírt, belenyomott kettőt, fújtatott 10 percig a gyakorlatok között, aztán az edzésterv felét meg sem csinálta. És ahogy mondta: Ő hiába edzett keményen, nem volt semmi értelme és brühühü, neki rossz.
Normális edzésem után fél évvel már sokkal több lány nézett meg az utcán.
Nem kell feleség, nem kell gyerek, csak egy nő kéne...
Feladtad a leckét, ugyanis a nőnek meg nem arra kell a férfi (úgyse vonzódik hozzá úgy) hanem hogy előteremtse számára a megálmodott otthont és a gyerekeket.
Amúgy még az a jobb, amikor melegnek hisznek, és leszállnak rólad, mint amikor lúzernek néznek, és a mikor csajozol márral szekálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!