Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egyre jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egyre jobban zavar 17 évesen hogy soha nem volt még barátnőm és szűz is vagyok?

Figyelt kérdés

Soha egy kapcsolatom nem volt, soha nem csókolóztam, szexeltem meg ilyesmi. És nagyon zavar, hogy a legtöbb ismerősöm már több éve túl van ezen. Ma is egy 14 éves ismerősöm (aki egy kb 160 centis 35 kilós páva gyerek) azzal viccelődött, hogy nekem még soha nem volt kapcsolatom meg szűz is vagyok, ő neki meg 14 évesen már volt 3 kapcsolata és nem szűz. És ááááh annyira felidegesített, a környezetemben szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata :(( Egyszerre vagyok jelenleg nagyon ideges és szomorú is emiatt.

És ne higgyétek, hogy most sajnáltatom magam (bár úgy tűnhet mivel eléggé mélyponton vagyok a mai miatt), folyamatosan fejlesztem magam, edzek, adok magamra, próbálok emberekkel ismerkedni, de mégsem jön össze semmi... És nagyoooooooooooooon idegesít, mások havonta cserélgetik a kapcsolatukat meg ilyen tök "természetes" dolog nekik, nekem meg életem legnagyobb dolga lenne, ha legalább egyetlen egy kapcsolat összejönne.. Egyébként több lánynak is bejöttem már, az egyikkel nagyon sokáig ismerkedtünk/találkozgattunk is, de vele sem működött végül a dolog..

Szerintetek jogosan érzek így? 17F

2021. márc. 27. 23:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

Semmivel nem vagy kevesebb, elkésve meg főleg nem vagy. Nekem is volt egy időszakom nemrég, amikor azt éreztem, hogy egy hatalmas lúzer vagyok, amiért nem volt még soha kapcsolatom, de rájöttem, hogy nem, egyáltalán nem erről van szó, sőt, én nem is szeretnék meggondolatlanul belekezdeni egybe. Szóval inkább várok egy olyanra, akivel hosszabb távon együtt tudok lenni.

Azt pedig neked kell eldönteni, hogy milyen emberré akarsz válni. Mondd, olyan fiú akarsz lenni, aki minden héten válogatja a nőjét? Mert az menő? Szerintem pedig egyáltalán nem menő, főleg hogyha a lányok komolyan gondolják a dolgot (igen, fordítva is igaz, vannak olyan lányok, akik szeretnek a fiúk érzéseivel játszani). Szerintem ne akarj ilyenné válni. Lehet, hogy ideig-óráig jó, és boldognak fogod érezni magad, meg milyen nagyfiúnak, de ez hosszútávon semmi jót nem szokott hozni. De persze ez mindenkinek a maga döntése, vannak akik nem tudnak elköteleződni, de arra kapható lányt meg nem nehéz találni.

16L

2021. márc. 28. 14:55
 12/28 A kérdező kommentje:
Persze, nem szeretném havonta váltogatni a kapcsolataimat. Ezt csak példának hoztam fel, és azon volt a hangsúly, hogy nekik ilyen egyszerű valakit felszedni, hogy minden hónapban mással vannak.
2021. márc. 28. 15:02
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Ne izgulj, majd lesz... Ha zavar, akkor ismerkedj. De én gáznak nem mondanám semmiképp.
2021. márc. 28. 15:54
 14/28 SIDLER22 ***** válasza:
70%

Rossz társaságod van. Az én baráti körömben hozzám hasonlóan ugyanúgy senkinek nincs meg nem is igazán volt csaja :D

Az egyik srácnak volt egy rövid időre. Állítólag korrekt volt a lánnyal. A lány meg kitulajdonította magának szóval szét is mentek. De ez már csak ilyen. A lányok pont azokkal nem foglalkoznak akikkel a legjobban járnának.

21/F

És hidd el engem is zavar, hogy fiatal koromban nem volt meg a kapcsolatom. Azt a feelinget, hogy suli után találkozgatunk meg szülők elől, világ elől menekülünk, már sosem fogom megtudni milyen lett volna. Helyette azon fog járni az agyam minden nap, hogy a keresetemből, hogyan éljek meg meg hogyan fizessem a számláimat meg ilyenek.

Sokkal érettebb vagyok én is és az is aki esetleg lesz nekem. És ezt már nem lehet visszacsinálni. Persze van rá példa idősebb felnőtteknél is, hogy "júúj bemászunk valahova mintha 15 évesek lennénk" meg ilyen baromságok, de ez már csak tettetés. Ez a hajó nekem már elúszott szóval azt mondom, hogy akárhogy is, de ezt érdemes fiatalon megtapasztalni.

2021. márc. 28. 21:34
 15/28 anonim válasza:
88%
Nem nagy dicsőség gyakran váltogatni a partnereket. Azok a lányok, akik ilyen könnyen belemennek, ostobák. Neked buta lány kell?
2021. márc. 28. 22:03
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Az én párom 18 évesen jött velem össze és én voltam az első ba rrátnője és 19 éves de még szűz szóval a csaj nem egyenlő a szexel😂
2021. márc. 28. 22:06
 17/28 anonim válasza:

Én is így vagyok ezzel de szerencsére ennyire nagy nyomást nem helyez rám ez a dolog majd jön, ha jönnie kell :)

17 L

2021. ápr. 5. 18:58
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Lassan 21 évesen én még szűz vagyok, és kezdem feladni.

Egyszerűen azért, mert bár jobban már nem fogok kinézni. Emberileg, szellemileg úgy érzem, eljutottam oda, hogy már nem vagyok gyerek. Ha véletlenül az egyetem után egyáltalán összejönne valami (nem fog), az is azért lesz, mert -nem- kizárható, hogy- jó keresetem lesz. Villamosmérnöknek tanulok. Tényleg a szerencsének köszönhető, de már gyakornokként van egy jó referenciám.

Viszont nagyon úgy érzem, hogy nem vagyok szerethető, vagy legalábbis a férfit nem látják meg bennem a nők (értsd: nincs vonzerőm).

Te persze ne add fel, ha nem vagy akkora balf.sz mint én, simán összejöhet egy kapcsolat 20 éves korod előtt.

20F

2021. ápr. 14. 07:00
 19/28 anonim ***** válasza:

Eskü,mintha én írtam volna ezt a kérdést 17/f

Ugyanilyen helyzetben vagyok én is,látom nem csak én. Tehát hasznos tanácsot nem tudok adni sajnos,de arra készülj fel pár évig ez lesz velünk ilyen 20 éves korunkig biztos. Nem tudom ezeken az értéktelen izéken mit esznek (bár én sem vagyok több nem úgy beszélek),de,ha ezt szeretik szeressék,én már beleuntam az egészbe.

2021. ápr. 20. 17:02
 20/28 anonim ***** válasza:

14-es. Pontosan.

És sajnos ebben az a legrosszabb,hogy egyes emberek ezt nem fogják átélni,mivel másabbak. Ilyen vagyok én is jó magam,még csak 17 éves vagyok én is,de ugyanezt mondanám,mint te az előbb ez a hajó nekem is elfog úszni.

2021. ápr. 20. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!