Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egyre jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egyre jobban zavar 17 évesen hogy soha nem volt még barátnőm és szűz is vagyok?

Figyelt kérdés

Soha egy kapcsolatom nem volt, soha nem csókolóztam, szexeltem meg ilyesmi. És nagyon zavar, hogy a legtöbb ismerősöm már több éve túl van ezen. Ma is egy 14 éves ismerősöm (aki egy kb 160 centis 35 kilós páva gyerek) azzal viccelődött, hogy nekem még soha nem volt kapcsolatom meg szűz is vagyok, ő neki meg 14 évesen már volt 3 kapcsolata és nem szűz. És ááááh annyira felidegesített, a környezetemben szinte mindenkinek van/volt már kapcsolata :(( Egyszerre vagyok jelenleg nagyon ideges és szomorú is emiatt.

És ne higgyétek, hogy most sajnáltatom magam (bár úgy tűnhet mivel eléggé mélyponton vagyok a mai miatt), folyamatosan fejlesztem magam, edzek, adok magamra, próbálok emberekkel ismerkedni, de mégsem jön össze semmi... És nagyoooooooooooooon idegesít, mások havonta cserélgetik a kapcsolatukat meg ilyen tök "természetes" dolog nekik, nekem meg életem legnagyobb dolga lenne, ha legalább egyetlen egy kapcsolat összejönne.. Egyébként több lánynak is bejöttem már, az egyikkel nagyon sokáig ismerkedtünk/találkozgattunk is, de vele sem működött végül a dolog..

Szerintetek jogosan érzek így? 17F

2021. márc. 27. 23:30
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Tényleg mindenkinek körülötted van valakije? Nem hiszem. Ha körbenézel tuti találsz még jó pár veled egykorút, aki ugyanebben a cipőben van. 22 vagyok lány. Irántam még érdeklődni se érdeklődött nagyon senki (kb. 2 fiú volt, aki nem egyértelmű jeleket adott, így sose derült ki, mit is gondolt pontosan). Elfogadtam. Ha egyszer lesz, lesz, ha nem, nem. Közben én is látom, hogy a volt és jelenlegi évfolyamtársaim között sokan már együtt élnek valakivel, valaki házas, valakinek gyereke van. A 8-9 évesen a féltesó-húgom már odajött hozzám, hogy neki van pasija. Egészségére.

Ha látom ezt személyesen vagy a neten, akkor rosszul esik, de már nem látom, el is felejtem. Nekem a kapcsolat gondolata tetszik, de úgy gondolom, nem biztos, hogy olyan életfázisban tartok, hogy fent tudnék egy párkapcsolatot tartani. Én inkább még magamat fejlesztem, magammal kell először jó kapcsolatot teremtenem. Így is lenne annyi dolgom, amit meg kellene csinálnom, ha emellé még valakivel fent kellene tartanom egy állandó kapcsolatot...hát...akkor vagy a fiúnak csak hetente válaszolnék az üzeneteire és havonta találkoznánk személyesen, vagy a kapcsolatba tennék bele mindent és minden mással megcsúsznék.

2021. ápr. 21. 11:18
 22/28 anonim ***** válasza:
Jesszus de elvagytok 16-17 évesen hogy nem szexeltetek még. Én 26 vagyok és még nem is csókolóztam. Pedig mindennél jobban szeretném. Csak sosem jön össze. Mindenki visszautasít. Idén is több mint 100 lánynál próbálkoztam (élőben, tinder, fb dating, üzenetek, stb.) Nemrég megpróbáltam megcsókolni egy lányt, miután kb ösz 12 órát beszélgettünk (többször találkoztunk) már (személyes dolgokról is), és úgy tünt kedvel. Erre elhajolt. Azelőtt pár héttel bezzeg lesmárolt klubban egy random csávóval akinek a nevét se tudta. Sejthetitek, hogy érzem magam.
2022. dec. 30. 02:16
 23/28 A kérdező kommentje:
Azóta másfél hónapja meglett az első barátnőm :)
2023. jan. 1. 09:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Mondd el a titkodat kérdező
2023. jan. 3. 10:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 23 évesen sem jönn össze :DDD egy utolsó sz@r lúzernek érzem magam már emiatt..
2023. jan. 3. 10:07
 26/28 A kérdező kommentje:
Kb másfél éve elkezdtem sportolni, adni magamra, elkezdtem bulizni járni és ismerkedni emberekkel, és hopp lett is egy barátnőm, aki ráadásul teljes mértékben az ideálom, jobbat nem kívánhatnék, szóval nagyon boldog vagyok
2023. jan. 4. 07:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Milyen bulikba jártál? Voltam pár helyen, de fiatal lányok nem nagyon voltak.
2023. jan. 4. 08:19
 28/28 A kérdező kommentje:
Leginkább hard techno, rave bulikra, bár ezek pont nem a csajozásról szólnak, csak maga a kultúra miatt kerültem bele egy társaságba, ahol rátaláltam a lányra akivel most együtt vagyok
2023. jan. 4. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!