Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérek, az én fajtámat nem szeretem.. Olvastam itt egy kérdést és nagyon sok roma gyűlölő válaszolt :(

2020. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
21%
34 es meg libernyak! Nezzel mar szet a bortonokbe, kisebbseg a tobbseg!
2020. okt. 5. 22:12
 42/44 anonim ***** válasza:
87%
engem nem zavarna ha roma barátom lenne,inkább a személyisége számítani hogy milyen ő
2020. okt. 6. 00:12
 43/44 anonim ***** válasza:
76%

A roma srácoknak alapvetően nagyon szép szemük van. A bőrszínük is nagyon szép. Olyan rajzolni valóak vagytok szerintem.

Ha emellé társul a kultúrált viselkedés, választékos beszéd és alapvető jóindulat (ami lássuk be mindenkivel szemben támasztott igényem) és úgy alakulnak a dolgok szerintem simán bele tudnék zúgni egy roma srácba.

De vannak rossz tapasztalataim, amiktől talán nehezen tekintek minden új arcra teljes elfogulatlansággal, amiért kicsit szégyellem is magam.

Szóval (magamból kiindulva) ha egy világosabb bőrű egyénnel szeretnél kezdeményezni jó, ha bizonyítod neki hogy te valóban kedves és szerethető ember vagy. Nem csak szerelemről hanem emberek közötti barátságról és egyéb felebaráti kapcsolatokról beszélek.

Ne haragudj ha csúnyán hangzik amit mondok de ha akár csak minimálisan is, de hátrányból indulsz a legtöbb ember szemében.

Amitől én félnék, az az, hogy eddig akárhány roma emberrel találkoztam (az a kb 18-20) literálisan minden lánnyal kikezdett és csak addig tette a szépet amíg az ő érdekeik azt diktálták. Félreértés ne essék ez természetesen a magyaroknál is előfordul csak mivel több magyarral találkozok ezért sokkal kisebb is az aránya ennek.

Az ismerkedéssel meg barátkozással teljesen ki lennék békülve, sőt. Jót tesz mindkét félnek ha szofisztikált körülmények között ismerkednek meg a mások kultúrájával és életfelfogásával.

Személy szerint én igénylem a művészetet az élet "nagy dolgain" való filózást a barátaimmal (bár ez is emberfüggő) és az is egy hatalmas plusz pont nálam, ha a srác is szeret olvasni.

2020. dec. 29. 21:47
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy mákod van azzal a 18-20 cigánnyal, utolsó :D
2020. dec. 29. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!