Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérek, az én fajtámat nem szeretem.. Olvastam itt egy kérdést és nagyon sok roma gyűlölő válaszolt :(

2020. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

20

Miért?

2020. szept. 19. 19:52
 22/44 anonim ***** válasza:
60%
Elég bőven kifejtettem. Remélem akik lepontoztak nem járnak majd sorozatosan úgy,mint én a cigányokkal. :) lehet kissé változna ez a pozitív vélemeny..
2020. szept. 19. 21:37
 23/44 anonim ***** válasza:
87%

Egy távoli magyar ismerősünk örökbefogadott a párjával egy cigány babát sok évvel ezelőtt. Felnőttként a saját szüleit is meglopta, a "vér" miatt.

Szerintem ez nevelés kérdése. Lehet azt mondani, hogy ők jól, helyesen nevelték a gyereket, de ezt mi, kívülállók úgysem tudjuk meg, lehet, hogy miattuk lett ilyen. Viszont az is lehet, hogy tényleg ilyen volt a természete.

Én úgy gondolom, hogy egy normális értékrenddel rendelkező ember tudja, hogy mi a helyes, és aszerint cselekszik, legyen cigány az illető vagy sem.

Van és volt is több cigány barátnőm, mindannyian rendesek.

Az egyik legjobb barátnőmnek, aki magyar, cigány barátja van. Egyáltalán nem érdekli őt ez. A rokonomnak is cigány a férje, pedig a családja sem igazán volt oda a cigányokért, ma már 2 gyerekük is van.

Én összejönnék cigány fiúval, de valószínűleg nem közülük "válogatnék", legfőképpen a szüleim miatt, viszont ha benne meglenne mindaz, amit keresek egy fiúban, összejönnék vele.

2020. szept. 19. 23:45
 24/44 anonim válasza:
95%

Kedves kérdező!

Fogalmam sincs. De őszintén kívánom, hogy boldog légy valakivel! :-)

2020. szept. 21. 12:00
 25/44 anonim válasza:
Attól függ tényleg barátnőt akarsz, vagy csak szexkalandokat. Utóbbi könnyebben megvalósítható.
2020. szept. 21. 13:02
 26/44 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot szeretnék magyar lánnyal,
2020. szept. 21. 15:12
 27/44 anonim ***** válasza:
10%
Miért ne lehetne ? De jobb ha mindenki a saját fajtájával keveredik abból nem lesz baj. Ne akarj már különb lenni a saját fajtádnál mivel te is közéjük tartozol és jobb ha ott is maradsz.
2020. szept. 21. 18:35
 28/44 anonim ***** válasza:
33%

Nyilván lepontoznak mivel páran itt nagy megértőset meg megmondósat játszanak de a valóságban meg teljesen elítélnék az egészet. Jobb esetben csak röhögnének az illetőkön. Rosszabb esetben még meg is verik az illetőt.

Nem rossz szándékból írtam az egészet hanem azért mivel az ilyenekből sohasem sülnek ki jó dolgok. Mert vagy az egyik vagy a másik fél de ennek megissza a levét és a végén pedig úgyis sírás van. És azt kívánja mind a két fél, hogy bárcsak hagyták volna az egészet.

2020. szept. 21. 19:28
 29/44 anonim ***** válasza:
96%
28as: Sajnálom a negatív tapasztalataidat de ismerek olyan "magyar" és roma kapcsolatot, ami már 35 éve tart, tisztességben, szeretetben élnek és felneveltek 3 gyereket becsülettel. Én "magyar" vagyok a párom roma és 5 éve alkotunk boldog párt. De a párom unokatestvére szintén egy nem roma származású mellett találta meg a boldogságot és még számtalan pozitív példát tudnék hozni. Igen nem minden kapcsolat végződik happy end-del... de akkor sem, ha mindkét fél roma, vagy épp egyik sem az...
2020. szept. 21. 19:41
 30/44 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom a korábbi válaszolok hány évesek de a korombeliek nem ennyire szélsőségesen gondolkodnak
2020. szept. 21. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!