Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romaként lehet magyar barátnőm?
20
Miért?
Egy távoli magyar ismerősünk örökbefogadott a párjával egy cigány babát sok évvel ezelőtt. Felnőttként a saját szüleit is meglopta, a "vér" miatt.
Szerintem ez nevelés kérdése. Lehet azt mondani, hogy ők jól, helyesen nevelték a gyereket, de ezt mi, kívülállók úgysem tudjuk meg, lehet, hogy miattuk lett ilyen. Viszont az is lehet, hogy tényleg ilyen volt a természete.
Én úgy gondolom, hogy egy normális értékrenddel rendelkező ember tudja, hogy mi a helyes, és aszerint cselekszik, legyen cigány az illető vagy sem.
Van és volt is több cigány barátnőm, mindannyian rendesek.
Az egyik legjobb barátnőmnek, aki magyar, cigány barátja van. Egyáltalán nem érdekli őt ez. A rokonomnak is cigány a férje, pedig a családja sem igazán volt oda a cigányokért, ma már 2 gyerekük is van.
Én összejönnék cigány fiúval, de valószínűleg nem közülük "válogatnék", legfőképpen a szüleim miatt, viszont ha benne meglenne mindaz, amit keresek egy fiúban, összejönnék vele.
Kedves kérdező!
Fogalmam sincs. De őszintén kívánom, hogy boldog légy valakivel! :-)
Nyilván lepontoznak mivel páran itt nagy megértőset meg megmondósat játszanak de a valóságban meg teljesen elítélnék az egészet. Jobb esetben csak röhögnének az illetőkön. Rosszabb esetben még meg is verik az illetőt.
Nem rossz szándékból írtam az egészet hanem azért mivel az ilyenekből sohasem sülnek ki jó dolgok. Mert vagy az egyik vagy a másik fél de ennek megissza a levét és a végén pedig úgyis sírás van. És azt kívánja mind a két fél, hogy bárcsak hagyták volna az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!