Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magyar a csaj neve tinderen miért írja angolul a bemutatkozos szoveget?
Figyelt kérdés
Ilyen kor mi van? Valaki valaszolna nem tudom hova tenni2019. jan. 27. 21:06
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy a neve magyar, élhet akárhol is, pl. Angliában, USA-ban vagy máshol, ahol ez az alapnyelv. Söt az is lehet, hogy ö maga nem is tud magyarul.
3/10 anonim válasza:
Azt tudom elképzelni, hogy külföldi pasikkal is ismerkedne vagy okosnak akar látszani.
4/10 anonim válasza:
Elég egyértelmű jelzése annak, hogy szívesen ismerkedik külföldiekkel. Egy magyar szöveget csak egy magyart ért, de egy angolt szinte minden országban. Szélesebb skála.
5/10 anonim válasza:
Mert trendi.
Nem divat a magyar a tizenévesek közt. Az angol égig való majmolása megy csak, oszt ennyi. Nézz rá pl. az Instagramra, és megérted.
6/10 anonim válasza:
magyarul tud kb 10 millió ember, az angol meg világnyelv.
7/10 anonim válasza:
Aki annyira sem tud angolul, hogy megértse a tinderes szövegét, az eleve ejtve van nála, joggal. A világ többi része pedig csak angolul dumál. Nekem is angol a tinder szövegem, eszembe sem jutott magyarul írni.
8/10 anonim válasza:
Én éppen beszélgetek egy ilyen lánnyal és magyar vagyok. Nem tűnik fel, hogy a külföldieket keresné... Viszont nagyon nem olyan értelmes a lány ahogy gondolná az ember. Okosabbnak érzi magát, de csak megnevetett. Rosszul ítél meg és mire ki javítom másik okosságot mond. WTF? Nem érek fel ehhez a szinthez úgy látszik:D
9/10 anonim válasza:
Mert minden értelmes ember egy NEMZETKÖZI felületen olyan nyelven ír, amit mindenki megért, azaz angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!