Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így találhat pasit?
Figyelt kérdés
Kicsit rasszista,szeret viccet űzni a magyar politikából,nem nagyon bírja a melegeket és szokott ironikusan beszélni.Persze vannak a rossz tulajdonságok mellett jók is,de így van esélye?
L
2018. júl. 7. 21:45
1/14 anonim válasza:
Nekem kimondottan tetszene ezek alapján :D
Én is rasszista vagyok kicsit, szeretem a rasszista, politikás vicceket is. Néha én is szoktam ironikus lenni, mondjuk nem mindenkivel.
19F
2/14 anonim válasza:
Persze . Szinte én is ilyen vagyok csak több rasszizmussal ja meg fiú
4/14 Huru77(HUN) válasza:
Vinni fognak mint a cukrot :D
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. júl. 7. 22:14
6/14 October15 válasza:
Találhat. Bár az azért érdekelne, hogy milyen az a kicsit rasszista. :D Nem ezen múlik, ha van mellé agya akkor rendben van, ha ilyen fideszesen kicsit rasszista akkor hát.. remélem egyszer majd vesz agyat közpénzen. :D
26F
7/14 A kérdező kommentje:
Van agya és ért a politikához.
2018. júl. 7. 22:34
8/14 October15 válasza:
Azt bármikor megnézem ahogy egy tinilány éppen ért a politikához. :D Persze semmi sem kizárt max qrva ritka mint az indián síugró.
9/14 anonim válasza:
Kivel rasszista? Azzal akika s.gge alá tették a földet? Aztán eladta más sok ezer ember munkàját? Jó politizálsz?
10/14 anonim válasza:
az én érdeklődésem felkeltette :D
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!