Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony csaj miért nem találhat magának pasit?
Ha alacsony vagy ÉS jól nézel ki, akkor könnyű dolgod van.Ha magas vagy ÉS jól nézel ki, akkor szintén könnyű dolgod van.Ha alacsony/magas vagy ÉS NEM nézel ki jól, akkor nehéz dolgod van.
Üdv a 21. században.
Tudod, ilyen a XXI. század, ahogy azt az igen kedves #1-es válaszoló is megírta. :) Ezen kívül értem, hogy volt barátod, meg hogy milyen kapcsolat volt, csak, hogy ez valószínűleg akkor se lenne máshogy, ha nem így néznél ki. Ilyen a világ, ha rossz körökben vagy, bizony rossz lesz a világ hozzád, rossz elvárásokkal, ha nemesi körökben forogsz, - csúnyaszó - jó lesz, minden.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
Emberek... Senki nem mondta, hogy ronda vagyok :D Nem vagyok ronda, nem vagyok... vagyis a szüleim nem szegények
Csak alacsony vagyok és nem fekszem össze mindenkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!