Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alacsony csaj miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony csaj miért nem találhat magának pasit?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, meg mondják, hogy az alacsony lányok így meg úgy aranyosak, de az én közelmben egy srác sincs akinek az alacsony lányok jönnének be...
2016. jan. 14. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha alacsony vagy ÉS jól nézel ki, akkor könnyű dolgod van.Ha magas vagy ÉS jól nézel ki, akkor szintén könnyű dolgod van.Ha alacsony/magas vagy ÉS NEM nézel ki jól, akkor nehéz dolgod van.

Üdv a 21. században.

2016. jan. 14. 16:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát volt már barátom, de az nem kapcsolat, ha a másik csak megdugni akar
2016. jan. 14. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
hát én megint csak erősiteni tudom azt ami mondtál az alacsony lányok nagyon aranyosak :) 16/F
2016. jan. 14. 16:15
 4/17 anonim ***** válasza:
én szeretem az alacsony lányokat,jó érzés ha van kire vigyáznom :) 16/F
2016. jan. 14. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Mennyi az az alacsony? :D
2016. jan. 14. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Tudod, ilyen a XXI. század, ahogy azt az igen kedves #1-es válaszoló is megírta. :) Ezen kívül értem, hogy volt barátod, meg hogy milyen kapcsolat volt, csak, hogy ez valószínűleg akkor se lenne máshogy, ha nem így néznél ki. Ilyen a világ, ha rossz körökben vagy, bizony rossz lesz a világ hozzád, rossz elvárásokkal, ha nemesi körökben forogsz, - csúnyaszó - jó lesz, minden.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan!

2016. jan. 14. 16:29
 7/17 A kérdező kommentje:

Emberek... Senki nem mondta, hogy ronda vagyok :D Nem vagyok ronda, nem vagyok... vagyis a szüleim nem szegények

Csak alacsony vagyok és nem fekszem össze mindenkivel...

2016. jan. 14. 16:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Ja és 156 cm
 9/17 anonim ***** válasza:
Van olyan lány ismerősöm aki kb akkora mint az ovis unokatesóm. Sok pasija volt pedig nem valami szép. gondoltam megosztom veletek h van ilyen is
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy nem találhat...Hidd el sokaknak az alacsonyabbak tetszenek! ;)
2016. jan. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!