Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alacsony csaj miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony csaj miért nem találhat magának pasit?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, meg mondják, hogy az alacsony lányok így meg úgy aranyosak, de az én közelmben egy srác sincs akinek az alacsony lányok jönnének be...
2016. jan. 14. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Liars liars everywhere
2016. jan. 14. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Találhat párt nincs megadva.. Viszont én 196 cmm hez inkáb magas lányokat keresek ...
2016. jan. 14. 16:57
 13/17 anonim válasza:
Nos, ez nem egészen van így. Én is pici, alacsony vagyok, soha nem tartottam magam szépnek, és 2 fiú van teljesen belémesve... ráadásul az egyik 2 fejjel nagyobb nálam, úgymond "felhőkarcoló".
2016. jan. 14. 17:24
 14/17 anonim válasza:
Én azt nem szeretem h magas vagyok(173cm) mert a legtöbb srác vagy ugyanakkora mint én vagy alacsonyabb..... 15/l
2016. jan. 14. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért ne találhatna?

Én 160 cm magas vagyok (és már nőni nem fogok, lévén 30 múltam), de nem ezen múlt, hogy volt-e pasim vagy sem, vagy hogy boldog volt-e a kapcsolatom.

15-16 voltam, amikor az első fiúmmal összejöttem, persze csak pár hónapig tartott, de nem csak megdugni akart (végül is el se jutottunk addig). Aztán később is lett fiúm, és csak egy pasiba akadtam bele, aki fűt-fát ígért, de csak dugni kellettem. Van ilyen. Volt viszont 170-195 cm magas közt minden méret.

Mostmár 6. éve vagyok egy csodás férfival, ő közel 190 magas.

2016. jan. 14. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Hülyeség , én pl pont szeretem az alacsonyabb lányokat...gondolod írj :)

17/F

2016. febr. 17. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:
#16-os, miért írna? :DD Nem akarok bunkó lenni, de pasit "keres", nem pedig papucsot.
2016. febr. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!