Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérek, az én fajtámat nem szeretem.. Olvastam itt egy kérdést és nagyon sok roma gyűlölő válaszolt :(

2020. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
72%

Az a "magyar" nem értem miért van idézőjelben. Én nem kizártam a lehetséges kapcsolatnak a létezését hanem, hogy az ilyenek 90% soha nem végződik jól.

Persze a kivétel erősíti a szabályt.

De szerintem eléggé nagy a probléma akkor ha már maga az illető bizonytalan az egészben és nem határozott magabiztos mivel 100%, hogy érni fogják pofonok szegényt.

2020. szept. 21. 19:50
 32/44 anonim ***** válasza:
81%
Azért tettem idézőjelbe, mert szerintem a roma is magyar és a nem roma is magyar, és nem akartam azt éreztetni, hogy esetleg úgy gondolom, hogy a roma emberek nem magyarok.
2020. szept. 21. 19:58
 33/44 anonim ***** válasza:
27%

Én nem igazán szélsőséges gondolkodásnak hívnám hanem inkább az alapvető eshetőségeknek a felismerése. Pl Meghívnak tégedet egy olyan buliba ahol tudod, hogy kábszerezés lesz vagy valami komoly bűncselekmény. És te ezzel mérlegelsz, hogy neked ez kell-e vagy sem.

Egyébként 18 éves vagyok csak bár nem hiszem, hogy ez számít mivel rengeteg olyat ismerek akinek 30+ évesen sincs annyi esze, hogy nagyon alap helyzeteket felismerjen mint az előző példa. Aztán a végén amikor már pórul járt rájön az egészre de akkor már késő bánat és abból pedig sírás van és mások hibáztatása.

2020. szept. 21. 19:59
 34/44 anonim ***** válasza:
69%
33as: Ezzel arra akarsz célozni, hogy csak a roma emberek között van drog fogyasztó és bűnöző ember? Mert bárki lehet drogos vagy bűnöző származástól függetlenül is! Az meg, hogy az ember válogassa meg az ismerőseit, barátait, párját, ez minden emberre igaz, minden számára nem kívánatos emberrel szemben. Ehhez semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki roma vagy nem roma.
2020. szept. 21. 20:04
 35/44 anonim ***** válasza:
41%
Kiforgatod a szavaimat hozhattam volna egy teljesen más példát is csak ez jutott eszembe először, elrettentő példának akartam felhozni. Nem azt mondtam, hogy csak a romák csinálják ezt egyáltalán nem ezt. Ha te mégis így érzed akkor megnyugtatlak, hogy nekem semmiféle bajom nincsen a normális ember levő romákkal akik alapból sajnos hátránnyal indulnak az őket lehúzó romákkal szemben.
2020. szept. 21. 20:09
 36/44 anonim ***** válasza:
81%
Nem állt szándékomban kiforgatni a szavaidat, de ha egy romákkal kapcsolatos topikban elrettentő példát hozol fel, akkor szerintem joggal gondolom, hogy a romákra érted. És egyáltalán miért kell elrettentő példa? Mindenre lehet ilyet írni. Akármi sülhet el balul. Egy egyszerű beváslás alkalmával is, ezer lehetséges veszélynek tesszük ki magunkat. De miért kéne állandóan a negatívval foglalkoznunk? Mindegy, a lényeg: szerintem ne a származást, hanem az embert nézzük és válogassuk meg!
2020. szept. 21. 20:16
 37/44 anonim ***** válasza:
47%

Legközelebb akkor majd többször is felhívom rá a figyelmet, hogy véletlenül se essen félreértés. :D

Ha ő annyira biztos lenne a dolgában és bízna magában akkor az egész kérdés meg se fordulna az agyában de főképp nem kéne többször is önigazoló kérdéseket feltennie egy internetes oldalon mivel bízik saját magában.

2020. szept. 21. 20:21
 38/44 anonim ***** válasza:
84%
Igy van, de azt nem tudjuk, hogy pusztán másik véleménye alapján bizonytalanodott el, vagy saját tapasztalata volt és utasította má el magyar lány. De akármelyik is igaz, akkor is érdemes nyitnia a magyar lány felé, ha a lány is nyitott az ő irányába, hisz nem tudjata se ő, se mi, hogy nem-e élete párját mulasztja el általánosítások miatt. Mindig próbálkozni kell. Erről szól az élet. Mindig menni előre, küzdeni, tenni a vágyainkért, céljainkért.
2020. szept. 21. 20:33
 39/44 anonim ***** válasza:
84%
Hát hogyne lehetne. Ha ő elfogad és szeret szerintem lehet. Engem nem zavarna a srác bőre színe. De az számítana,hogy milyen belül.
2020. szept. 23. 23:15
 40/44 anonim ***** válasza:
24%
Nem, maradj a magad fajtaknal a putriba
2020. okt. 5. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!