Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérek, az én fajtámat nem szeretem.. Olvastam itt egy kérdést és nagyon sok roma gyűlölő válaszolt :(

2020. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem kellene cigány. A vér előbb-utóbb kijön. Plusz a rokonság,pereputty. Sajnálom,de köszönheted a putris csőcseléknek,aki miatt kialakult minden jóérzésű magyarban az utálat. Megértelek de bennem is van, szabolcsi vagyok, rengeteg van itt is.. ( van normális kollégám,de ez nekem kevés lenne).
2020. szept. 19. 10:51
 12/44 A kérdező kommentje:

11es

Hogy érted "A vér előbb-utóbb kijön." ?

2020. szept. 19. 11:48
 13/44 anonim ***** válasza:
57%
Áhh, engem taszít. De lehet valaki összeáll veled.
2020. szept. 19. 11:57
 14/44 Thispain ***** válasza:
90%
A #11-es válaszoló szintén nagy jelentősséget tulajdonít a rassz-nak(népcsoportnak) egy ember megítélésében. Van egy sztereotípia a cigányok viselkedésével kapcsolatban, ami néhány(sok) ember szerint a vérükben van. Véleményem szerint ez inkább a nevelésben rejlik, így nem feltétlenül fog megfelelni a sztereotípiának az összes cigány, viszont előfordulhat, hogy egy másik népcsoportból származó ember megfelel annak.
2020. szept. 19. 12:19
 15/44 A kérdező kommentje:

1. fehér vagyok

2. Rendes, és normálisan viselkedek. (olyan munkát szeretnék amiben tudok segíteni az embereknek)

Akkor miért kell utálni? :/

2020. szept. 19. 12:24
 16/44 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem az érdekel honan származik hanem legyen normális, kedves plusz átlagos kinézet és kész
2020. szept. 19. 12:28
 17/44 anonim ***** válasza:
74%

Sok magyar lány amúgy is vonzódik a cigányokhoz. Noha nem a jobb fajta, hanem az alja réteg, aki nem akar többet az élettől, mint 8 általános, közmunkát meg segélyt, vagy a prostitúciót.

Ha jó ember leszel, jó állásod lesz, rendesen élsz, szerintem nem lehet akadálya, hogy egy világos bőrű magyar barátnőd legyen.

2020. szept. 19. 13:19
 18/44 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy lehet. Nem mindenkinél jönne össze, mert előítéletes, de persze hogy vannak roma-magyar párok.
2020. szept. 19. 14:00
 19/44 anonim ***** válasza:
84%
16os vagyok és nem az alja vagyok , nem a 8 ált. a cél és nem is a kurválkodás , nem kéne elhamarkodottan általánosítani
2020. szept. 19. 14:01
 20/44 anonim ***** válasza:
26%

12

Úgy,hogy lehet barmilyen rendes,normalis,de bizonyos szitukban kijön a vér.. indulat,hazudozás,agresszió.. sajnos volt már ebben is részem, pedig legjobb barátnőm volt és cigány..amúgy nem mondanám magam rasszistának. Hallgatok fekete énekest,van néger a kedvenc színészeim között és kifejezetten bejönnek az ázsiaiak. A cigányok kiérdemelték az ellenszenvet. Nem mert barnák,nem mert Lakatos vagy Rézműves,hanem a viselkedéük miatt. Sajnállak,ha te a rendesek közé tartozol. Nem lennék ellenséges veled soha, de pasimnak nem kellenél.

2020. szept. 19. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!