Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romaként lehet magyar barátnőm?
Magyarországon nagyon sok a rasszista, de mind a 2 oldalról, oda vissza, egyik gyűlöli a másikat - a másik meg az egyiket.
Sajnos így igen nehéz dolgod van, ha nem is vagy az a roma, akmiről a tipikus sztereópiák szólnak is, mert ez az utálat egymás iránt annyira nagy, hogy aztómatikusan a többiek közé sorolnak.
Mondok egy példát. Én is ilyen voltam még MO.-n éltem. A társaság, környezet meg miegymás okok miatt. Miután németbe költöztem, megismerkedtem egy Török származású nővel, azóta a feleségem.
Nem bíztatni szeretnélek arra, hogy, hagyd el az országot, félreértés ne essék, mindössze annyit mondok nehéz dolgod lesz. DE! Nem lehetetlen, vannak sokan olyanok is, akiket nem zavar a roma származásod.
Ember függő
Én pl nem vagyok roma gyűlölő de óvatosabban mennek bele egy ilyen kapcsolatba inkább a szomorú tapasztalatok miatt , nekem legjobb barátom roma volt viszont a társai nyomására nekiállt nem beszélni velem és szép lassan a barátságunknak vége lett majd évek múlva mondta meg hogy amúgy az ok csak ez volt .
Igazából tudom hogy ez hulye indok mert egy "magyar" is megcsinálna ugyan ezt csak így könnyebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!