Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaként lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a fehérek, az én fajtámat nem szeretem.. Olvastam itt egy kérdést és nagyon sok roma gyűlölő válaszolt :(

2020. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
80%

Magyarországon nagyon sok a rasszista, de mind a 2 oldalról, oda vissza, egyik gyűlöli a másikat - a másik meg az egyiket.

Sajnos így igen nehéz dolgod van, ha nem is vagy az a roma, akmiről a tipikus sztereópiák szólnak is, mert ez az utálat egymás iránt annyira nagy, hogy aztómatikusan a többiek közé sorolnak.

Mondok egy példát. Én is ilyen voltam még MO.-n éltem. A társaság, környezet meg miegymás okok miatt. Miután németbe költöztem, megismerkedtem egy Török származású nővel, azóta a feleségem.

Nem bíztatni szeretnélek arra, hogy, hagyd el az országot, félreértés ne essék, mindössze annyit mondok nehéz dolgod lesz. DE! Nem lehetetlen, vannak sokan olyanok is, akiket nem zavar a roma származásod.

2020. szept. 19. 08:28
 2/44 A kérdező kommentje:
És ha nem vagyok fekete több esélyem van?
2020. szept. 19. 08:36
 3/44 anonim ***** válasza:
28%
Felejtsd el!
2020. szept. 19. 08:39
 4/44 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen ember függő. Illetve sok esetben a szülők is beleszólnak kivel járhat a lányuk. De, lehet olyan lányt és szülőket találni, akiket nem fog zavarni a bőrszíned és a származásod. Én is fehér bőrű vagyok és egy roma férfival vagyok komoly, hosszútávú kapcsolatban már lassan 5 éve. Ha megtalálod valakivel az összhangot, szeretitek, tisztelitek egymást, akkor a legtöbb egyéb kérdés gyorsan lényegtelenné, vagy kevésbé fontossá válik.
2020. szept. 19. 08:42
 5/44 anonim ***** válasza:
70%
#1 vagyok, személy szerint nekem 2 onnan osztálytársam is volt általánosban, akiről tudtam hogy roma barátnője van
2020. szept. 19. 08:43
 6/44 anonim ***** válasza:
71%
Az én barátom is roma, szóval lehet. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nekem csak ők tetszenek, meg közülük is minden utolsó csöves kell, de ha normális vagy akkor nem számít. Persze van akinél ez nem így megy, mert ha már roma vagy az kizáró ok, mindegy hogy amúgy emberileg milyen vagy.
2020. szept. 19. 09:01
 7/44 anonim ***** válasza:
29%
Csak rajtad múlik hogy be tudod-e cserkészni a fehér csajt. Nem lesz egyszerű dolgod az biztos, de elvileg lehetséges, van esélyed. Sokan még szexinek is tartják a szokásos fehérnél kicsit sötétebb bőrszínt.
2020. szept. 19. 09:20
 8/44 anonim ***** válasza:
43%
NEM!!!
2020. szept. 19. 09:21
 9/44 anonim ***** válasza:
34%
#8, #3 az az a tipikus ember, akit első hszemben leírtam.
2020. szept. 19. 09:26
 10/44 anonim ***** válasza:
86%

Ember függő

Én pl nem vagyok roma gyűlölő de óvatosabban mennek bele egy ilyen kapcsolatba inkább a szomorú tapasztalatok miatt , nekem legjobb barátom roma volt viszont a társai nyomására nekiállt nem beszélni velem és szép lassan a barátságunknak vége lett majd évek múlva mondta meg hogy amúgy az ok csak ez volt .

Igazából tudom hogy ez hulye indok mert egy "magyar" is megcsinálna ugyan ezt csak így könnyebb

2020. szept. 19. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!