Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan sráccal tényleg nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan sráccal tényleg nem szívesen jön össze egy lány sem akit nem szeretnek sokan?

Figyelt kérdés

Csak úgy leírom hosszú leszek kicsit!

Nos az a helyzet, hogy én egy olyan srác vagyok. Akit sokan nem szeretnek. És már most a jelenben nincs velem probléma! Viszont régen 1,5-2 éve volt olyan amikor túl sokszor felhoztam ugyanazt a témát. Volt olyan is mikor hülyeségekről beszéltem. Néha lehúzos is voltam, nem rossz indulatból. Hanem a körűlményeim miatt, hogy szüleim néha eltitkólták, hogy tudnának több pénzt adni.

Munkát pedig nem tudtam sehogy találni. De amikor nálam volt valami, akkor abból szinte mindig adtam azoknak akik megérdemelték! Azelőtt egy olyan társaságtól váltam meg ugyanezeket csinálták. Kicsit sajna át vettem a stílljüket még ígyis én voltak akkor is a legértelmesebb közűlük. Na meg amikor kezdett enyhűlni a helyzet akkor pedig rá telepedtem. Egy adott társaságra, legfőképp arra, amibe most is kényszerből vagyok! Ez kb olyan 3-4 hónapig ment így utána enyhűlt a dolog. Csak akkor valamire 2 hónapig nagy lett az arcom! Akkor az volt a baj, utána megváltoztam. Megis mondták ezt nekem. De volt egy pár ember a társaságban is. Aki elitélt a múltam miatt, meg mindenkit nagy részben sikeresen manipuláltak ellenem a társaságból. Illetve mindenbe bele kötöttek amibe tudtak. Pl olyan srácok akik már nem nagyon jönnek le. Máshol dolgpznak/laknak. Azzal fenyegetőztek ha nem tesznek ki az egyik messenger csoportból ki lépnek. És ki is dobtak.

Pedig az előtt nem láttak már kb 4 hónapja. És nem tudhatják milyen vagyok. Pedig ezek felnőtt 21-28 éves emberek voltak.

Illetve egy ilyen nyalis srác. Bele köt már a poénomba is, amire pedig mindenki azt mondja, hogy az most tényleg jó volt. Illetve én kipróbáltam az füvet és az extasyt. Ő speedezet, nem ekizet. A fűre meg teljesen rá volt kattanva. És azt mondta, hogy nekem az is gáz és undorító, hogy én kipróbáltam. Meg fújj szintetika, mert igaz ő letette magától a füvet! De ehhez akkor sincs joga. Mert ő keményebben csinálta. De ő ezt nem érti meg soha, mert gyerekes. 19 évesen kb olyanokon idegeskedik, amin egy 12 éves! A többiek meg mindig őket védik.

A társaságon kívűl is vannak emberek akik nem bírnak. Pláne, hogy ezek már sok mindenkit sikeresen ellenem fordítottak. Pl van egy társaság akik ritkán járnak ki. És annak az egyik felét nem szeretik ebből a társaságból sokan! Viszont a másik felét igen. És a társaság egyik felével, bulizni szoktam járni más városokba. De télen ritkán voltak kint, nyáron meg kapcsolódni fog a 2 társaság. És ha bulizni nem is mennek nagyon együtt. Gangelni akkor is legtöbbszőr együtt fognak! Sajnos van akik ezek miatt a manipulátorok miatt. Buliba/házibuliba sem hívnak meg.

Én pedig mindig probálom normálisan megbeszélni. Nem részletezném hogyan. De értelmes ember megértené és nem foglalkozna velem többet.. De sajnos még csak nem is nagyon mondják meg a szemembe. Miért nem bírnak pontosan. Meg azt sem, hogy ki mit mondott rólam. Pedig lehet könnyebben meg lehetne normálisan oldani. Ha meg nem akkor néha elgondolkozok rajta, hogy ki kéne valakiből provokálnom. Azt, hogy megüssön vagy hozzám. érjen valahogyan. És akkor megverni az illetőt. Mert hiába próbálom megbeszélni normálisan, nem lehet legtöbbjükkel. Max 1 hónapig oké, utána újra kezdik. De sajnos nem érné meg nekem. Mert vagy szétszednének minket. Előfordúlhat az is, hogy rendőrségi ügyem lehet. Illetve korházba is kerűlhetnék. Vagy ha ezek közűl egyik sem, akkor tutti én lennék ugyanúgy a rossz. Meg lehet utána több vs 1-be meg akarnának verni. Szerintem legtöbbjüket megverném, főleg ilyen dühös állapotomba. De az a baj, hogy sokan nekik adnának igazat. Pláne ha az exfüvesről van szó! És amúgy sem szeretem annyira agresszívan megoldani a dolgokat.

És simán kinézem belőlük, hogyha valami csajjal vagyok. Pl nem vagyok még vele együtt. Akkor vagy megpróbál valaki beégetni előtte, amivel szembe meg tudom magam védeni. Viszont azzal kapcsolatba már kevésbé, hogy kibeszéljenek neki a hátam mögött.

És sajnos egy lány, pláne egy jó kinézetű lány. Nem hiszem, hogy össze jönne egy ilyen fiúval. Még ha nem egy felszines lányról beszélünk, aki csak a menőségre megy. Akkor is szerintem legalább egy közel közepes "haveri tábor" kéne mellém. Ezt szerintem nagyon sok mai lány elvárja, olyan is aki nem felszines. Hiába szeret engem a lány! Hiába nem buta és jó természetű, kedves. Igazság szerint más városokból vannak haverjaim. Akiket egyenlőre jobban szeretem ezeknél. Ők még eddig sosem bántottak. Találkozhatnék velük minden hétvégén. Volt is, hogy gyakrabban taliztam velük. Mivel nem laknak messzire tőlem. De nem akarok rájuk sem telepedni! De lehet van olyan lány aki azt nézi, hogy a saját városomba, kőrnyékemen mennyire szeretnek az emberek. És itt most a 14-20 éves korosztályra gondolok. Engem ez a korosztály érdekel. De engem leginkább a 15-17 éves korosztály fog meg. Vár szerintem a 20+ nők lehet még jobban nézik ezt. Mert akkor már inkább magukra vannak utalva. Nem mindig vannak ott pl a szülők. És ezért is van az, hogy a pénz is jobban érdekli őket.

A helyzet az, hogy azért erre felé is van pár ember akik bírnak. De velük ritkábban találkozok. Van olyan, társaság akivel gyakrabban futok össze. De amikor ki megyek mindig ezekel futok össze. És tudom, hogy ezek nem barátok. De egy kis haveri társaság csak kéne ide is. De itt egyszerűen nem találok.

Egyszer pl nyáron azt végig röhögték volna. Ahogyan a 2 kigyúrt megver úgy, hogy én már a lábamon nem tudtam állni a részegségtől :D. És nem hiszem, hogy annyira utálnak! Hanem csak szimplán manipulálhatóak, rosszindulatúak Bennem meg találták régen a hibát. Ami tényleg gáz volt és azt használják fel azért, hogy tudjanak kivel szívózni. Főleg az a gyerek aki ezen is képes dühöngeni hetekig. Azt megérteném ha pl elveszem valakinek a csaját. Vagy ilyesmit csinálok, de akkor sem kéne ilyen rosszindulatúnak lenni. Pláne ennyi idő után. Most pl nem találkoztam velük 1,5 hónapja. Szerintem a karantén után is ugyanezt fogják csinálni. És én nem tudom mit tegyek, mikor a többi haverom nem ér rá. Lehet hetekig akkor egyedűl unatkozzak? És attól rettegek, hogy ilyen emberek miatt fogok elveszíteni egy lányt!

2020. ápr. 25. 20:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szóval ha ott is hagyom a társaságot. Akkor is lesznek rossz akaroim, valszeg onnan is. De érdemes lenne ha találnék mást! Ezek után max azért békűlnék ki velük, hogy ki tudjam használni őket ritka esetekben ha tényleg nincs más. Mert azokat amiket elkövettek ellenem sehogy sem megbocsájthatóak!
2020. ápr. 26. 01:35
 12/21 anonim ***** válasza:

Ezért kell megverni őket! A lelkednek biztos jobb lesz legalább egy kicsivel.

17/F

Én helyzemeben már rég vérbe feküdt volna legalább az egyik! A többit pedig a báttyám egyszerre intézné!

2020. ápr. 26. 01:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát ezt én sem olvasom el, mert siralmas ez a fogalmazás és mert többször is írkáltál már kérdést ide ki, de eddig egyiknek sem volt értelme.

A válaszokban egyébként miért személyeskedsz, miért takarózól azzal, hogy az embereknek élőben nincs olyan nagy arca veled szemben, amikor mindenki keresztbe tesz neked élőben is? Most döntsd el akkor, mert ez így nagyon kusza.

2020. ápr. 26. 07:28
 14/21 A kérdező kommentje:

#14 De talán az itteni negatív válaszolok legtöbbjének kűldenék a facebookomról egy linket. Már szerintem ott sem mernének szájalni! Még lehet annyira sem mint azok az emberek akikről a kérdés szól. Ők is ha belém kötnek csak valamibe probálnak bele kötni! Amibe nincs is hiba, ugyannyi hibát pedig ők is elkövetnek mint én.

Na meg ha írtam még ki ezen kívűl 1-2 kérdést. Szerinted miért? Mert nem bízok meg a lányokban. Főleg nem a mai lányokban..

Mert én mint írtam ezen kívűl, hogy nem szeretnek. Akkor ha a lányokról beszélünk magabiztos vagyok!

2020. ápr. 26. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok a kérdezőtt. Lehet, hogy nem olyan buta attól még, hogy rosszul fogalmaz. De ha mégis akkor is ugyanannyi joga van mint nektek!

Bár ha tudtad kérdező, hogy itt is mire számíthatsz. Miért írsz ki ide kérdést? Ennealk az oldalnak a korrekt neve "gyakori veszekedések" lenne!

Más is vagy azt fogja írni, hogy hagyd őket. Vagy pedig verd szét valamelyiket.

Én az utobbit pártolom.

2020. ápr. 26. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:

De, a Kérdező ilyen buta sajnos.

Az "arccal" az nála egy c, egy olyan hozzászólásban, ahol épp más szellemi képességeire tesz megjegyzést. Ennél lejjebb nincs.

A rövidséghez pedig, Kérdező, tudni kell fogalmazni. Még a Háború és békét is össze lehet foglalni 3-4 mondatban, ha valaki képes gondolkodni és összetett mondatokat értelmesen formálni. Sajnos ez neked nem megy.

2020. ápr. 26. 14:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor kitől kérdezzem meg, mikor nem bízok senkiben? Vagy hova írjam ki, amikor ez az oldal direkt azért jött létre, hogy olyan dolgokat is meg kérdez. Amit lehet, hogy ismerősöktől nem mersz!
2020. ápr. 26. 14:24
 18/21 A kérdező kommentje:

Ha akarod leírom neked a kérdést újra. Csak most pár mondatban fogalmazom meg ha annyira szeretnétek. Akkor meg az lett volna, hogy biztos még mindig az én hibám stb. Mert nem értettétek volna meg, vagyis úgy tetettek volna. Illetve röktön írtátok volna a választ gondolkodás nélkül!

Pl te még mindig nem tudod meg érteni! Neked ahhoz legalább 3 ilyen kis regény kéne.

2020. ápr. 26. 14:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Így is biztos, hogy a te hibád.
2020. ápr. 26. 15:10
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 Ti vagytok kötekedősek. De nem vitázok tovább senkivel. Majd csak ide keverdik még pár normális is!
2020. ápr. 26. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!