Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ezt hogyan értelmezzem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt hogyan értelmezzem?

Figyelt kérdés
Elkezdtem udvarolni egy lánynak mikor már sínen volt a dolog el kellet utaznom 2hétre dolgozni mikor haza jöttem nem hívott nem is keresett aztán mikor összefutottuk nagyon bunkó és lekezelő volt velem ha nem vagyok vele akkor hiányzom neki ha ott vagyok akkor meg ki nem állhat most mi legyen hogyan tovább?

2016. aug. 20. 08:21
 1/5 anonim válasza:

Keress másik lányt..... Van jobb lány nála!

Ne fuss olyan szekér után amelyik nem vesz fel... Csak amelyik lassít!!

2016. aug. 20. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó igaz de miért csinálja azt hogy egyszer oké minden utána meg semmi se jó?
2016. aug. 20. 12:04
 3/5 anonim válasza:
Vannak lányok akik ezt élvezik. Hagyd a fenébe.
2016. aug. 20. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű részemről
2016. aug. 20. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
csak ilyen a természete. szeszélyes. hozzá olyan ember illik, aki ezt eltudja fogadni... pl egy nagyon megértő ember
2016. aug. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!