Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ezek a lanyok maradnak hoppon?
Miért van hogy a normális lányoknak, akik nem rakják ki mindenüket, nem piálnak vagy cigiznek, becsuletessek, rendesek es nem csak azt akarjak nincs baratjuk? Persze akik kirakjak kindenuket, vedelnek mint egy 40eves ferfi meg karomkodnak ezerrel (nem akarok senkit megszolni) doglenek utannuk a fiuk?
15/L
Bocsesz, de nincs más után, a legtöbb remdes lány nem jár nagyon embergyüjtö helyre, vagy ha mégis, elbújik, hogy ne is lehessen észrevenni. Én ezért ismerkedem a neten, ott kevesebb az ismerkedö rhibanc
16 f
Ket fo ok jutott eszembe:
-Rohadtul elbujnak, nem mennek tarsasagba igy minimalis az eselye annak, hogy nekik megfelelo part talaljanak (Aterzem a szitut o.O)
-tul nehezen kaphato a holgyemeny es ez idegesiti a sracokat. ertem ugy: mar a 800 adik viragot viszi neki a 2000 edik randira es a lany kb akkor jelentene be, hogy igen. Mostmar talan jarunk.
Ezt hulyen fogalmaztam meg, de remelem ertheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!