Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes ilyen idősen?
19 éves vagyok átlagos lányok szerint kedves,aranyos,helyes fiú de viszont még nem volt barátnőm sose és azt mondják a suliba haverok hogy azért mert töketlen vagyok ahoz hogy barátnőm legyen azt mondták 19 évesen legalább már 3 csajt kellet volna meghúznom.Elég szép lányok szoktak oda jönni hozzám beszélgetni de valahogy olyan fura hogy eggyik se tetszik meg annyira hogy bármi legyen köztünk Én vagyok túl válogatós vagy nem jó társaságból valók a lányok.Volt már olyan is hogy az eggyik lány megtudta hogy nem magyar származású vagyok és szószerint ott hagyott mikor megtudta.
Elnézést a bonyodalmas fogalmazásért!
De viszont nincs csak de vagy viszont. Tudom, hogy az új helyesírási szótár szerint van, és az itt lévők felét min. nem érdekli ez a válasz.
És igen, természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!