Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibáztam esetleg?
Szerintem csak szivat. Én is ismerek ilyen lányokat akik puszta élvezetből szeretik ezt csinálni. Lehet éreztetni akarják, hogy ők ˝magasabb rendűek˝
18/L
Nem hibáztál, de többször ne menj át. Ha legközelebb áthívna, akkor mondd meg neki egyenesen, de udvariasan, hogy kétszer már átmentél hozzá, egyszer sem volt a megbeszélt helyen, ráadásul nem is szólt neked, hogy nem lesz ott, így nem bízol meg benne. Ha szeretne találkozni veled, akkor jöjjön át ő, szívesen látod és tartod a szavadat.
A történet tanulsága annyi, hogy legyen tartásod, becsüld meg magad és soha ne fuss senki után. Tudatosítanod kell magadban, hogy veled nem lehet így viselkedni. Az előfordulhat, hogy valakinek közbejön valami és mégsem tud találkozni veled, de ebben az esetben az a minimum, hogy felhív telefonon és szól neked. Ha ezt nem teszi meg, onnantól kezdve te nem veszed komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!