Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lány csendes, halkan beszél? Kezdenétek egy ilyen lánnyal? Esetleg van rá esély, hogy valaha is párkapcsolatom lesz? Ez nem visszataszító a fiúk számára? 18/L
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik már egy éve, de barátnője van, azonban mindig azt veszem észre, hogy engem figyel, szintén eléggé régóta, már az egyik barátnőim is kiszúrták ezt, mert pont akkor kérdezett meg valamit, és a nézése is más volt az irányomba, mint a többiekre. Máshogy szól hozzám, mint máshoz, de a konkrét közelséget nem keresi velem, csak figyel.
Mondjuk én is csak figyelni szoktam, és elpirulok mindig amikor rám néz, már olyan gyakran, hogy valamivel palástolnom kell.
Előtte alig tudok megszólalni, főleg akkor ha nagyobb a társaság is, mindig valami poénos dolgot kell keresni, így mindketten nevetünk, ezért könnyebben beszélgetünk.
Félek, hogy azt hiszi nem érdeklem, ezért nem keresi a közelséget velem. Amúgy miért nézeget, ha van barátnője?
1. Válaszoló: az a lány hogyan viselkedett?
2. Válaszoló: mire érted a "nem"-et, mármint melyik kérdésre? Kifejtenéd picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!