Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyon visszataszító?
15 múltam. Nagyon nehéz volt felnőni. Kábítószer és k**vák közt nőttem fel. Az utca nevelt. Rengeteg akarat erővel és rengeteg küzdelemmel magam mögött hagytam a múltam. Most normális életet szeretnék élni. Barátnő tanulás sport.
De Sajnos azt veszem észre a lányok túlnyomó többsége elkerül.
Vki pedig segítséget kért.
Szerintem csak az lehet, hogy nem vagy szimpatikus nekik, ne foglalkozz velük, szerintem neked is van egy baráti köröd, legyél velük, érezd jól magad.
Elkezdhetnél másokkal is barátkozni, akik nem igazán ismerik a múltad, csak a jelenben élő énedet szeretik. Ne is foglalkozz azzal, hogy az úgynevezett ,,barátaid" mit gondolnak. Tettél egy tiszteletreméltó lépést: Változtatni akarsz és jó úton haladni.
1-2 igaz barátod megmarad, a többiek helyett pedig keress újakat! Sok sikert! :)
Hogyha ténleg úgy döntöttél hogy hátrahogyod az egészet akkor szerintem próbálj meg más helyeken keresgélni lányok után. Biztos menni fog.
Amúgy szerintem nem visszataszító. 14/L
Egyáltalán nem visszataszító, szerintem empátiát ébreszt másokban irántad.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!