Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire visszataszító...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire visszataszító hogyha egy anyajegy van a szám felett?

Figyelt kérdés
F/14

2015. nov. 7. 23:11
 1/5 egytitokzatoslány ***** válasza:
Szerintem semennyire sem. :) de ha küldesz képet róla, nem kell az egész fejed, csak a szád és az anyajegy rajta legyen, akkor talán biztosabb választ tudok adni. 19/L
2015. nov. 8. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van de az kicsi és alig lehet észrevenni .13/L

De szerintem nem visszataszító annyira . Persze ha,nem az a fajta tudod ami a ,,bosziknak van '' az a nagy és szőrős mert akkor undi . De ha normális akkor nem hiszem,hogy aggodnod kéne ;):)

2015. nov. 9. 20:05
 3/5 anonim válasza:
Szerintem szexi tud lenni. Jobb mint egy piercing. :D (Pedig pc párti vagyok)
2016. jan. 2. 23:31
 4/5 Tordetren válasza:

Szia!

Szerintem ez emberfüggő, h kinek mi jön be, de a legnagyobb kérdés , h téged zavar -e? Mert nekem pl az arcom tele van anyajeggyel rettentően zavar, de sok mindent nem lehet ezellen csinálni. Amúgy meg hidd el az emberek 99%-a nem amiatt az 1 anyajegy miatt fog elítélni! 16F

2016. jan. 3. 01:40
 5/5 A kérdező kommentje:

hogy zavar e? :/

mivel sajnos a szam felett van, ahol pont borotvalkozni kell igy zavarni fog :/

kb fel ev mulva mar borotvalnom kell a "bajszom" es akkor lehet hogy zavarni fog....minimalisan all ki, nem zavaroan, de ahogy mar emlitettem....borotvalasnal nem akarom hogy baj legyen :/

2016. jún. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!