Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszataszító? Vagy esetleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító? Vagy esetleg hátrány?

Figyelt kérdés
van egy lány aki belülről egész fiús, itt gondolok arra hogy imádja a focit és a rock zenét, de nem csak rockot hallgat. több a fiúbarája mint a lány VISZONT ha az ember nem ismeri, csak ránéz akkor nem gondolná róla ezeket ugyanis nagyon csinosan és ízlésesen öltözködik. körmét néha festi, nem feketére. sminket is használ de nem tapétafeje van. azon kívül hogy mit szeret lányos a viselkedése, tehát kedves és vicces, jófej. ezek a fiús tulajdonságol esetleg visszataszítóak tudnak lenni? 15/L
2015. okt. 27. 20:17
 1/6 Zsani vagyok válasza:
Szerintem egy felnőtt pasi gyerekeknek tartaná de vele egykoruaknak be jöhet de lehet hogy nem mindenkinek :)
2015. okt. 27. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar jobb mintha plázacica lennél meg az h rockot hallgat abba nincs semmi fius
2015. okt. 27. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Focit mamár nemtől függetlenül néznek. Mióta a p.csák rájöttek mennyire menő, ha egy lány szereti a focit azóta ők is drukkerek.
2015. okt. 27. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Én kb 4-5 éve szeretem a focit,amikor elkezdtem nézni még nem volt divat.. ;)

2015. okt. 28. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hátrány,szimpatikus vagy! :D 16/f
2015. okt. 29. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez eleg vonzo marmint szamomra a foci kivetelevel de ez ember fuggo a zenei izlesnek koze sincs a nemhez-korhoz az meg hogy fiukkal logsz csak azt bizonyitja hogy nem vagy olyan mint a mostani gyik tiniri.bancok hisz az o tarsosagukat eleg nehez elturni ugy hogy ne legyen kedved valamelyiket orrbab.aszni megha lanyok is 16F
2015. okt. 30. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!