Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, az nagyon visszataszít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az nagyon visszataszító ha egy fiú egoista?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért? Hogy tudnék vissza venni egy kicsit az egomból?

#EgoPls
2016. márc. 4. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Első lépés, ne hívd magad annak.

Egyébként rólam a legtöbb elemzés vagy horoszkóp azt írja, hogy magabiztossága másoknak akár egoizmusnak is tűnhet, pedig ez tényleg nem az, ki hogyan lát

2016. márc. 4. 20:07
 2/10 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon visszataszító,de biztos vannak olyan lányok akiknek nem..Például ha ők is pont olyanok

Nekem azért visszataszító mert én teljesen az ellentéte vagyok..:)

2016. márc. 4. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mire vagy egoista?

Mert ha van házad kocsid és felvágsz a vagyoni helyzeteddel akkor a szép lányokat mind elviheted. De ha a szüleiddel laksz és közmunkás vagy akkor kussolj szépen szólva mert semmi vagy.

Az egoizmus ahogy te nevezed lehet az ékes tollazatod is vagy a kaki a bundádban.

Vigyázz a nő szereti az édességet de a soktól hány.

Ezt úgy értsd hogy mondhatsz neki bármit de ha ismétled magad el un.

Gondolkodj el azon amit mondtam.

2016. márc. 4. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Aham, gondoltam hogy elfogunk jutni idáig. Még tanulok tehát szerintem ezt egyenlőre még hagyjuk..
2016. márc. 4. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem igazán kedvelem az ilyen fiúkat. Mivel általában nem lehet normálisan beszélgetni velük.

15/L

2016. márc. 4. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is feltehettem volna:D

Nem tartom magam egoistának, csak elég sok mindenbe jó vagyok és ismerkedésnél amikor szóba kerülnek hobbik, tanulás, sportok, akkor csak elmondom, hogy miket értem el stb és akkor mindig jön, hogy egoista vagyok:D De félig viccesen mondják, szóval nem tudom, ez még belefér?:D

2016. márc. 4. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet vki aranyosan is egoista... Nekem van ilyen haverom. De azert erzi amikor gaz van es akkot kicsit vissza vesz az arcabol. Viszont mivel en is egoista vagok nagyon nem is lenne jogom ezert leszolni/lenezni masokat... Es am ha igy nezzuk nekem is van mire a sajat korosztalyomban...

15/L

2016. márc. 4. 20:37
 8/10 NeymarjrLau ***** válasza:
Ez most lehet furán hangzik, de van akinek jól áll:) mármint nyílván attól függ,hogy milyen mértékben, de alapból nekem nincs vele próblémám, amíg nem zavaró:D
2016. márc. 5. 01:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Alapjáraton taszít kicsit az egoizmus és távol is áll tőlem.

De mondjuk aki bejön, pont egy kicsit egoista, na meg nárcisztikus is. De bírom, ahogy órákig dumál magáról. :D

2016. márc. 5. 02:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk személyfüggő. Van az az egoista aki mindig csak magáról tud beszélni, egyáltalán nem érdekli, hogy veled mivan, és nem kizárt, hogy többet jár kozmetikushoz mint én :D Meg van az akiben megvan az egoizmus, de azért szerethető valamiért "Nézzétek milyen istenkirálycsászárhadvezér vagyok, szeretlek titeket és beragyogom a fényemmel az életeteket, végülis majdnem olyan istenkirálycsászárhadvezérek vagytok mint én" tipikus esete :D 16/L
2016. márc. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!