Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Én 19 voltam, a csaj 21. Nem volt barátja, nekem meg barátnőm. Évek óta ismertük egymást, egyszer megcsókoltam, de megbeszéltük, hogy komoly kapcsolatot egyikünk sem akarhat a másiktól, mert bár külön-külön jól megvagyunk, együtt én is tudtam, hogy nem menne, és kár lenne ezt így tönkre tenni.
Szóval közös megegyezés alapján barátság extrákkal, amíg valamelyikünknek nincs valakije.
Egyébként (#2 vagyok), sose hittem el, hogy lehet ilyen jellegű barátság fiú és lány közt, és nyilván ahhoz, hogy bármi kialakuljon köztünk, mindkettőnknek többet kellett érezni a másik iránt, mint holmi testi vonzódás. Csak ezt kell tudatosítani, hogy külön-külön sokkal jobb köztünk az összhang, mint együtt lenne.
De egyébként nem meséltél semmit erről a lányról, szóval a tiétekből akár komoly kapcsolat is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!