Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz a barátság extrákkal kapcsolat?
Sokan mondják, hogy lenéznek mindenkit, aki ilyen kapcsolatban él. Szerintetek tényleg gáz, ha két ember jóban vannak, szexelnek, de nem szerelmesek egymásba és mindezt szingliként csinálják?
És egy feltételes kérdés (feltételes, tehát légyszíves senki ne reagáljon rá úgy, hogy r.banc, stb..): Van egy lány, 16 éves. Még szűz, nem volt barátja, de már kavart több fiúval is. Egy ,,bulizós" éjszakán találkozott az addig csak látásból ismert 14 éves iskolatársával, majd ugyanazon az éjszakán fogadásból smárolt vele. Rá bő két héttel találkoztak megint (a fiú hívta a lányt), jól elbeszélgettek, mondhatni ,,haverok" lettek és nyilvánvalóan tetszik a lány a fiúnak és fordítva is. Viszont, a lány nem akar szerelmet, barátot (olyan szerelmes barátot, nem barát barátot), de jó lenne valami a fiúval a nyár alatt.. Tehát erről mi a véleményetek? Kérlek titeket, hogy az őszinte véleményeteket írjátok le, viszont arra is kérlek titeket, hogy ezt normál hangnemben, ócsárolás nélkül tegyétek!
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!
HÁt szerintem ez minden, csak nem normális :3.. NEm értem, miért akarná egy szűz lány csak úgy megrakatni magát valakivel.. Unalomból?? Ha eddig kibírta, akkor csak tud még várni az igazira.. Okay tetszik neki a srác külseje, de ez minden, ez nem érett gondolkodásra vall :O..
17F
Ebben a korban ez duplán gáz.....
Na akkor mivel ez feltételes, én csak feltételesen mondom, hogy ez a lány ribi lenne a szememben, ha ezt tenné, párkapcsolatra a jövőben ilyen nálam teljesen esélytelen és alkalmatlan lenne, mert 100 jobbat találok.
Szégyen ez a viselkedés.
Én támogatom az ilyesfajta kapcsolatokat, magam is jobb szeretnék ilyet, mint normális, szerelmes párkapcsolatot.
16/F
Köszönöm a válaszod!
Ne pontozzátok le egymást, én is mindenkit felpontozok, választól függetlenül, úgyhogy légyszi ti se tegyétek.
Oks, igazából nem tudom, miért támadtak be az örök szüzek, akik gyakorikérdéseken élik az életüket, és naponta 20 kérdésben sírnak, hogy miért nincs nekik való csaj, de engem igazából nem zavar. :D Csak értelmetlen random hülyeségeket hordtatok össze, de nem probléma! :)
1. Hol mondtam én olyat, hogy fogok látni p.cit élőben, vagy, hogy lesz kapcsolatom? Ennyi erővel azért is olthatnál, mert soha nem fogok elefánton ebédelni..
2. Úgy tudom magam dönthetem el, hogy mikor fekszem le aludni, azt, hogy miről álmodozom meg pláne én.
Köszönöm szépen, hogy egy totál ártalmatlan választ is bepróbáltok támadni, de kapufa lett srácok, mert egyetlen értelmes savat nem tudtatok köpni.
#4 vagyok
#8:
1. Te honnan tudod, ki hány kérdést válaszol meg egy nap és hogy miket válaszol?:D Mert aki nem ért veled egyet, az rögtön egy kocka senkiházi lehet, aki egész nap neten sír és nőt csak képeken látott :D
2. 16 évesen te mit "örök szüzek"-ezel itt?:D
3. Egy 3. válasszal ne égesd be magad!
A kérdező amúgy sem a vitára volt kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!