Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz a barátság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz a barátság extrákkal kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy lenéznek mindenkit, aki ilyen kapcsolatban él. Szerintetek tényleg gáz, ha két ember jóban vannak, szexelnek, de nem szerelmesek egymásba és mindezt szingliként csinálják?

És egy feltételes kérdés (feltételes, tehát légyszíves senki ne reagáljon rá úgy, hogy r.banc, stb..): Van egy lány, 16 éves. Még szűz, nem volt barátja, de már kavart több fiúval is. Egy ,,bulizós" éjszakán találkozott az addig csak látásból ismert 14 éves iskolatársával, majd ugyanazon az éjszakán fogadásból smárolt vele. Rá bő két héttel találkoztak megint (a fiú hívta a lányt), jól elbeszélgettek, mondhatni ,,haverok" lettek és nyilvánvalóan tetszik a lány a fiúnak és fordítva is. Viszont, a lány nem akar szerelmet, barátot (olyan szerelmes barátot, nem barát barátot), de jó lenne valami a fiúval a nyár alatt.. Tehát erről mi a véleményetek? Kérlek titeket, hogy az őszinte véleményeteket írjátok le, viszont arra is kérlek titeket, hogy ezt normál hangnemben, ócsárolás nélkül tegyétek!

Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!

2016. jún. 24. 22:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
# 10 Köszönöm, végre valaki. Szóval már csak a kérdésre koncentráljunk.:D
2016. jún. 24. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:

1. Az ember, akinek megvan hozzá a különleges, földöntúli képessége, az érzi, és tudja, hogy ki hányszor, miket válaszolt. Ha neked nincs ilyen képességed, az a te szánalmas kis hibád. Igen, így van, ahogy mondtad, nem tudom ez mi a rákért nem volt egyértelmű ezelőtt!?

2. 10 évesen is használhatom ezt a kifejezést, jogom van hozzá. Tévedek?

3. Miért ne égethetném be magam? Jogom van hozzá, vagy tévedek?

A kérdező biztos vagyok benne, hogy a vitára volt kíváncsi, mert mi másért írt volna ki kérdést erre az oldalra!?

2016. jún. 24. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
# 12 Valóban sok mindenhez jogod van, viszont abban tévedsz, hogy én erre lennék kíváncsi. Bocsi, hogy ezt kell mondanom.:D
2016. jún. 24. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Kérdésedre válaszolva, igen gáz. A mai világban sajnos mindenki össze fekszik mindenkivel. Tisztelet a kivételnek. Legalább az első alkalom történjen már szerelemből.A másik, hogy miért kell elsietni? Én nem értem. Ezeknek a szexkapcsolatoknak amúgy valamelyik fél úgy is megissza a levét, mert az egyik előbb utóbb többet érez majd.
2016. jún. 25. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Belátom, elég nagy hülyeség volt ezen egyáltalán agyalni..
2016. jún. 25. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: Nyilvánvalóan te vagy a lány, ugye?

Akkor miért kell E/3-ben magadról beszélni?

Amúgy jó olvasni,hogy észhez tértél,még időben.

2016. jún. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!