Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért csak nézitek a lányt, ha tetszik, és miért nem szólitsátok meg?
1-nek: igen, a fiu kegyetlen magabiztos, azt vettem észre, hogy régebben nem ült egyenesen, de mikor én magamra kezdtem figyelni,(sokat fejlödtem, magabiztos lettem én is) akkor amint én is a hátam kihuztam, és minig egyenes voltam/vagyok, ö is ugyan igy. :3 de nagyon magabiztos, nemhiszem,hogy tölem riadt volna meg.
2.-nak, igazad van, eddig nem tetszett, de ha ez segitene, akkor beszélgetünk majd.
de azt nem is mondtam,hogy sokszor ugy csuinálja,hogy elbambul, akkor elmosolyodom, ö is, késöbb mikor már megint sok ideje néz, akkor ránézek, és akkor biccent egyet a fejével(megemeli a fejét, mintha köszönne), a szemöldökét megemeli, és a szemei kikerekedve, mosolyog.
ö 18, én hamarossan leszek szintén 18
Pl nekem tetszik a lányok 30%-a.
Ez azt jelenti, tetszik mondjuk 873 lány.
Mivel tetszenek, jól eső érzés rájuk nézni.
Most akkor mindegyiktől akarnom kéne valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!