Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ha nem tetszik egy fiú akkor általában miért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 20:10
1/7 anonim válasza:
Általában azért mert túk kedves, ezért inkább barátzónázom.
2/7 anonim válasza:
nem értem a kérdést :D nekem nincs ideálom, ha meglátom vagy tetszik vagy nem. leginkább a kisugárzás a fontos. lehet normál testalkatú , vagy egy kis felesleg is lehet rajta, ha jó a kisugárzása. de azt nem tudom megmondani hogy mi nem tetszik egy férfin, max ha látok egyet, leírom hogy ez és ez nem tetszik. de így általánosságban ennyit tudok csak: ha igénytelen, hosszú a haja, tejfölszőke, vörös ( BÁÁÁR volt már szeplős, vörös fiú aki tetszett.... itt jön megint az a fránya kisugárzás ) túl alacsony, túl vékony, túl kövér.
3/7 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha tetoválása vagy piercingje van, és az emós srácok nekem nem jönnek be. De ezeken kívül nem a kinézetét figyelem, engem a jó belső tulajdonságokkal lehet megfogni első sorban.
4/7 A kérdező kommentje:
Sok lány azt mondta hogy csúnya vagyok. Hát ezek után már nem tudom bizonyítani nekik hogy belül több van mint kívül mert ezek után hogy közölték le*arnak
2016. ápr. 27. 20:43
5/7 anonim válasza:
mindenki a külsőt nézi először! mivel azt látja, nem azt hogy te jószívű vagy vagy kedves. van egy ilyen mondás is, hogy " külső megfog, belső megtart". esetleg ha a baráti társaságodban valakinek feltűnnek a jó tulajdonságaid, jóképűbbnek láthat. de ez is lutri... nekem nagyon sok fiú barátom volt a suliban, de őket tényleg csak barátként kezeltem. mert nem tetszettek, hiába volt vicces, jószívű... nekem fontos a külső is.
6/7 anonim válasza:
Figyelj aki nem akar megismerni azért ne fáradj!Van, létezik az a lány aki beléd fog látni! Nem érdemes, és nem szabad olyanok után sírni akik ilyenek! Sokkal boldogtalanabbak lesznek az üresfejű bábmajmaik mellett... :P Van párom és én a belsőjébe szerettem bele, mert meg akartam ismerni. Ne add fel te is megtalálod az igazit! Kitartást, mert a hozzád hasonlókból kevés van, ma már egy kincs :)
7/7 kriszpo válasza:
Ha "csúnya" vagy, akkor találsz magadnak egy "csúnya" lányt, akit igazából "szépnek" látsz majd, ráadásul jól kijöttök egymással. Onnantól kezdve meg tök mindegy ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!