Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a személyiségem általában tetszik a lányoknak, miért nem nézik el hogy nem vagyok szépfiú?
Van önkritikám, ha egy skálán 100 a jóképű és 0 az ocsmány, akkor én olyan 50 körül lehetek saját meglátásom szerint. Anotalkon, mikor névtelenül beszégetek lányokkal spontán dolgokról, mindegyik szimpatizál velem, van, hogy találkozni akarnak, néha képet kérnek stb. Élőben viszont nem hajlandók még csak beszélgetni sem vele, hogy megismerjenek, nem hogy találkozót megbeszélni. Mondjuk egyáltalán nem próbálkozom élőben az utóbbi néhány évben, mert régebben nem voltam népszerű és ez nyomot hagyott bennem. De ettől függetlenül szoktam lányokkal beszélgetni csak nem olyan szándékkal és egyszer sem fordult elő, hogy akármelyiknek lett volna irányomba komolyabb szándéka.
Ennek mi az oka? Hogyan tudok ezen változtatni?
20/F
Azt írod hogy anotalkon találkozni akarnak veled.
És hánnyal találkoztál végül?
Szerinted mennyi volt közülük a lány?
Igen. Minden nőnek a külső számít. Ha jól nézel ki, akkor tök mindegy mit mondasz neki, ha nem nézel ki jól, akkor is.
Neten miért ne játszadozna, semmi következménye nincsen, viszont egy személyes találkozónál már nem merné egy csaj sem a szemedbe mondani, hogy a külsőd miatt nem kellesz neki.
Mondjuk én nem adnám fel a helyedben ilyen könnyen.
Szerintem a külsőd kevésbé számít a lányoknak...
Kedves fiú vagy ugye? Ne legyél, egy tökös srác sokkal vonzóbb!
Járj el edzeni, önbizalmat ad. Aztán mérd fel a terepet, hogy kinél van esélyed. Próbálkozz egy lánynál kitartóan, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!