Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír vissza mert nem tetszik neki? Lent
A nővéremről van szó, és nagyon sajnálom szegényt, mert eddig rendkívül szerencsétlen volt a szerelemben. Pedig nagyon csinos és okos lány. Ezt nem csak én mondom, hanem tényleg így van. Sajnos sok ideje nincs ismerkedni, dolgozik, mellette tanul. Így most társkeresőn keresi a párját, de már eltelt 3 hónap, és semmi. Az egyikről kiderül, hogy nős, a másik fiatalabbnak hazudja magát, stb. De ami a legrosszabb az önbizalmának, hogy már a 3. pasi nem írt vissza neki, miután küldött képet magáról. Pedig tényleg szép lány, pasi szemmel is ( a haverjaim szerint is jó csaj, meg amúgy is, most itt nem bizonygatni akarom hogy az, mert az..)
Próbáltam lelket önteni belé, meg amúgy is, ezek a srácok már több éve fent vannak társkeresőn...szóval lehet hogy nekik senki se jó.
De egyébként ez most szöget ütött a fejemben. Mert tényleg egy csinos lányról van szó, ilyenkor miért nem ír vissza egy pasi? Én, magamból kiindulva, ha normálisan néz ki, már visszaírnék, aztán alakul, mennyire vagyunk egy hullámhosszon.
Társkeresőn a kicsit is értelmesebbek eleve nem hiszik el ha egy szép nő képet küld nekik. Ami egyébként teljesen jogos mivel a szép nők 99%a csávó aki trollkodik :D
A kérdés is erősen kamu szagú egyébként ha már itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!