Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír vissza mert nem tetszik neki? Lent
A nővéremről van szó, és nagyon sajnálom szegényt, mert eddig rendkívül szerencsétlen volt a szerelemben. Pedig nagyon csinos és okos lány. Ezt nem csak én mondom, hanem tényleg így van. Sajnos sok ideje nincs ismerkedni, dolgozik, mellette tanul. Így most társkeresőn keresi a párját, de már eltelt 3 hónap, és semmi. Az egyikről kiderül, hogy nős, a másik fiatalabbnak hazudja magát, stb. De ami a legrosszabb az önbizalmának, hogy már a 3. pasi nem írt vissza neki, miután küldött képet magáról. Pedig tényleg szép lány, pasi szemmel is ( a haverjaim szerint is jó csaj, meg amúgy is, most itt nem bizonygatni akarom hogy az, mert az..)
Próbáltam lelket önteni belé, meg amúgy is, ezek a srácok már több éve fent vannak társkeresőn...szóval lehet hogy nekik senki se jó.
De egyébként ez most szöget ütött a fejemben. Mert tényleg egy csinos lányról van szó, ilyenkor miért nem ír vissza egy pasi? Én, magamból kiindulva, ha normálisan néz ki, már visszaírnék, aztán alakul, mennyire vagyunk egy hullámhosszon.
love.hu
elég gyér a színvonal amúgy, de ez az én véleményem
de linket nem küldök
Nekem ez egy kicsit fura, miért nem rak ki magáról képet?
Ha csinos, millió érdeklődést fog kapni.
kamu kérdés
Ha egy nő kirak magáról képet, napi 50 levél a minimum, amit kap. Ezt garantálom!
Az ilyen kép nélküliekre csak azok a 40-esek írnak rá, akik szexet akarnak. Mindenkinél próbálkoznak.
Egy normális ember, aki vállalja az arcát, nem fog válaszolni kép nélkülieknek. A legtöbb még akkor se, ha azt írják nekik hogy majd e-mailben küldenek.
Na de mindegy, ha ő így próbálkozik, akkor sok sikert neki. Talán 10 év múlva talál olyat, akinek bejön az elküldött kép alapján.
Ha lenne publikus képe, pár perc/óra alatt találna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!