Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Már pár hete udvarolok egy lánynak úgy érzem jól haladok de mindig az előző barátjához hasonlítgat és nem tudom miért2016. aug. 18. 19:55
1/7 anonim válasza:
Benned keresi, amit már nem kaphat meg (tőle).
2/7 anonim válasza:
Vagy lehet hogy meg nincs tul rajta. 15/L
3/7 A kérdező kommentje:
De bennem ne keresse az előző barátja egy roh.adék volt agresszívan bánt vele
2016. aug. 18. 20:29
4/7 anonim válasza:
Ha agresszív volt vele,akkor lehet úgy belefurakodott az agyába,és már annyi negatív élménye volt vele,hogy egyszerűen nem tud túllépni rajta. Én is így voltam,és utána még jó sok ideig őt láttam minden fiúban. Akaratlanul. Lehet,nála is így van. Beszéljétek meg,mond meg,hogy zavar téged. Ez a legjobb megoldás szerintem. Vagy csak adj időt neki,hogy elfeledje az előzőt.
Sok sikert!:)
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van de ha agresszív volt vele akkor mi rögzült meg benne ha időt adok lehet hirtelen felindulásból visszamegy hozzá azt meg nem szeretném/:/
2016. aug. 20. 08:13
6/7 anonim válasza:
Adj neki időt,de azalatt is törődj vele,szépen lassan nyerd el a bizalmát. Ha tényleg rossz volt az előzővel neki(és van annyi esze) akkor nem megy vissza hozzá.
#4. vagyok.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:)
2016. aug. 20. 18:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!