Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan sráccal tényleg nem szívesen jön össze egy lány sem akit nem szeretnek sokan?
Csak úgy leírom hosszú leszek kicsit!
Nos az a helyzet, hogy én egy olyan srác vagyok. Akit sokan nem szeretnek. És már most a jelenben nincs velem probléma! Viszont régen 1,5-2 éve volt olyan amikor túl sokszor felhoztam ugyanazt a témát. Volt olyan is mikor hülyeségekről beszéltem. Néha lehúzos is voltam, nem rossz indulatból. Hanem a körűlményeim miatt, hogy szüleim néha eltitkólták, hogy tudnának több pénzt adni.
Munkát pedig nem tudtam sehogy találni. De amikor nálam volt valami, akkor abból szinte mindig adtam azoknak akik megérdemelték! Azelőtt egy olyan társaságtól váltam meg ugyanezeket csinálták. Kicsit sajna át vettem a stílljüket még ígyis én voltak akkor is a legértelmesebb közűlük. Na meg amikor kezdett enyhűlni a helyzet akkor pedig rá telepedtem. Egy adott társaságra, legfőképp arra, amibe most is kényszerből vagyok! Ez kb olyan 3-4 hónapig ment így utána enyhűlt a dolog. Csak akkor valamire 2 hónapig nagy lett az arcom! Akkor az volt a baj, utána megváltoztam. Megis mondták ezt nekem. De volt egy pár ember a társaságban is. Aki elitélt a múltam miatt, meg mindenkit nagy részben sikeresen manipuláltak ellenem a társaságból. Illetve mindenbe bele kötöttek amibe tudtak. Pl olyan srácok akik már nem nagyon jönnek le. Máshol dolgpznak/laknak. Azzal fenyegetőztek ha nem tesznek ki az egyik messenger csoportból ki lépnek. És ki is dobtak.
Pedig az előtt nem láttak már kb 4 hónapja. És nem tudhatják milyen vagyok. Pedig ezek felnőtt 21-28 éves emberek voltak.
Illetve egy ilyen nyalis srác. Bele köt már a poénomba is, amire pedig mindenki azt mondja, hogy az most tényleg jó volt. Illetve én kipróbáltam az füvet és az extasyt. Ő speedezet, nem ekizet. A fűre meg teljesen rá volt kattanva. És azt mondta, hogy nekem az is gáz és undorító, hogy én kipróbáltam. Meg fújj szintetika, mert igaz ő letette magától a füvet! De ehhez akkor sincs joga. Mert ő keményebben csinálta. De ő ezt nem érti meg soha, mert gyerekes. 19 évesen kb olyanokon idegeskedik, amin egy 12 éves! A többiek meg mindig őket védik.
A társaságon kívűl is vannak emberek akik nem bírnak. Pláne, hogy ezek már sok mindenkit sikeresen ellenem fordítottak. Pl van egy társaság akik ritkán járnak ki. És annak az egyik felét nem szeretik ebből a társaságból sokan! Viszont a másik felét igen. És a társaság egyik felével, bulizni szoktam járni más városokba. De télen ritkán voltak kint, nyáron meg kapcsolódni fog a 2 társaság. És ha bulizni nem is mennek nagyon együtt. Gangelni akkor is legtöbbszőr együtt fognak! Sajnos van akik ezek miatt a manipulátorok miatt. Buliba/házibuliba sem hívnak meg.
Én pedig mindig probálom normálisan megbeszélni. Nem részletezném hogyan. De értelmes ember megértené és nem foglalkozna velem többet.. De sajnos még csak nem is nagyon mondják meg a szemembe. Miért nem bírnak pontosan. Meg azt sem, hogy ki mit mondott rólam. Pedig lehet könnyebben meg lehetne normálisan oldani. Ha meg nem akkor néha elgondolkozok rajta, hogy ki kéne valakiből provokálnom. Azt, hogy megüssön vagy hozzám. érjen valahogyan. És akkor megverni az illetőt. Mert hiába próbálom megbeszélni normálisan, nem lehet legtöbbjükkel. Max 1 hónapig oké, utána újra kezdik. De sajnos nem érné meg nekem. Mert vagy szétszednének minket. Előfordúlhat az is, hogy rendőrségi ügyem lehet. Illetve korházba is kerűlhetnék. Vagy ha ezek közűl egyik sem, akkor tutti én lennék ugyanúgy a rossz. Meg lehet utána több vs 1-be meg akarnának verni. Szerintem legtöbbjüket megverném, főleg ilyen dühös állapotomba. De az a baj, hogy sokan nekik adnának igazat. Pláne ha az exfüvesről van szó! És amúgy sem szeretem annyira agresszívan megoldani a dolgokat.
És simán kinézem belőlük, hogyha valami csajjal vagyok. Pl nem vagyok még vele együtt. Akkor vagy megpróbál valaki beégetni előtte, amivel szembe meg tudom magam védeni. Viszont azzal kapcsolatba már kevésbé, hogy kibeszéljenek neki a hátam mögött.
És sajnos egy lány, pláne egy jó kinézetű lány. Nem hiszem, hogy össze jönne egy ilyen fiúval. Még ha nem egy felszines lányról beszélünk, aki csak a menőségre megy. Akkor is szerintem legalább egy közel közepes "haveri tábor" kéne mellém. Ezt szerintem nagyon sok mai lány elvárja, olyan is aki nem felszines. Hiába szeret engem a lány! Hiába nem buta és jó természetű, kedves. Igazság szerint más városokból vannak haverjaim. Akiket egyenlőre jobban szeretem ezeknél. Ők még eddig sosem bántottak. Találkozhatnék velük minden hétvégén. Volt is, hogy gyakrabban taliztam velük. Mivel nem laknak messzire tőlem. De nem akarok rájuk sem telepedni! De lehet van olyan lány aki azt nézi, hogy a saját városomba, kőrnyékemen mennyire szeretnek az emberek. És itt most a 14-20 éves korosztályra gondolok. Engem ez a korosztály érdekel. De engem leginkább a 15-17 éves korosztály fog meg. Vár szerintem a 20+ nők lehet még jobban nézik ezt. Mert akkor már inkább magukra vannak utalva. Nem mindig vannak ott pl a szülők. És ezért is van az, hogy a pénz is jobban érdekli őket.
A helyzet az, hogy azért erre felé is van pár ember akik bírnak. De velük ritkábban találkozok. Van olyan, társaság akivel gyakrabban futok össze. De amikor ki megyek mindig ezekel futok össze. És tudom, hogy ezek nem barátok. De egy kis haveri társaság csak kéne ide is. De itt egyszerűen nem találok.
Egyszer pl nyáron azt végig röhögték volna. Ahogyan a 2 kigyúrt megver úgy, hogy én már a lábamon nem tudtam állni a részegségtől :D. És nem hiszem, hogy annyira utálnak! Hanem csak szimplán manipulálhatóak, rosszindulatúak Bennem meg találták régen a hibát. Ami tényleg gáz volt és azt használják fel azért, hogy tudjanak kivel szívózni. Főleg az a gyerek aki ezen is képes dühöngeni hetekig. Azt megérteném ha pl elveszem valakinek a csaját. Vagy ilyesmit csinálok, de akkor sem kéne ilyen rosszindulatúnak lenni. Pláne ennyi idő után. Most pl nem találkoztam velük 1,5 hónapja. Szerintem a karantén után is ugyanezt fogják csinálni. És én nem tudom mit tegyek, mikor a többi haverom nem ér rá. Lehet hetekig akkor egyedűl unatkozzak? És attól rettegek, hogy ilyen emberek miatt fogok elveszíteni egy lányt!
Hát tesó ne haragudjál meg. De így nekem egy 10/6-os csajnál jobb nőd tényleg nem lehet. Azt nem tudom, mennyire vagy jó a lányoknál. Lehet jó a dumád, talán szerethető ember vagy. Viszont nem teszed magadat oda eléggé pl ezzel kapcsolatban.
Tudom verekedés nem óld meg mindent. De ha beismerték, hogy változtál. Illetve tudod, hogy kibeszélnek és még néha a szemedbe is aljasak. Akkor max 1x elég lett volna megpróbálni megbeszélni. Utána ha nekem beszólnának, vissza hallanék valamit. Akkor keményebben lépnék fel. Én ki tudom provokálni bárkiből, hogy hozzám érjen az illető. De ne kattanjon annyira el, pláne ilyen iq 60-as emberekkel. Aztán pedig én az ilyet pl aki drog függő volt. Beugattna nekem azért mert én kipróbáltam. Órrát-száját véresre verném. Azt is leütném aki vissza fogna. És a gyerek utána 10 percig meg sem tudna mozdúlni.
Hidd el, hogy jobban jársz ha a legközelebbi ilyet egyre flegmábban kezeled. És megvered valamelyiket. Kevés esélyel fogdába kerűlsz 5 napra, kibírod ha megtőrténik akkor is. Vagy lehet meg akarnak verni, akkor pedig vagy rendőrséggel fenyegeted őket. Vagy szólsz olyan embernek/embereknek akikben bízol. Vagy leállnak ezzel vagy szétveritek őket. Szerintem az elején menne a církusz, de utólag többe néznének mint eddig. Talán mindenki kibékűlne veled végleg. És akkor nem is nagyon akarnának egy lányt sem elvenni tőled. Mert szerintem azért is merik ezeket megcsinálni. Mert azt hiszik félsz tőlük, vagy túl jámbór vagy. Én téged ilyen 16-18 év kőrnyékére saccólak.
Nem azt mondom, hogy verekedjél mint egy puhos burai cigó. Hanem, hogy legyél férfi végre. És old meg a problémádat, mert ezt normálisan már nem lehet megoldani. De amúgy ilyen nyomikkal amúgy sem lógnék. Ha nincs más akkor sem. Mert pl az én társaságomban is van 2 ember akiket utálok. Sokkal gázabbak nálad, mégsem beszélem ki őket a hátuk mögött. Ha hívják őket akkor nem örülök, de szimplán nem szólunk egymáshoz. És így elvagyunk egymás melett, ha valami iritál velük kapcsolatban. Akkor is lecarom őket. Pedig én is könnyebben leszek ideges mint a legtöbb ember. És ha a rosszindulat annyira hajtana, akkor én is biztos elkezdenék velük szívózni. És mindenki mellém állna. Neked már kb 1 évvel ezelőtt lépned kelett volna szerintem. Ha a karantén után is baszakodnak. Verd meg valamelyiket!
Lányok terén magabiztos vagyok. Dumám jó, szerintem jól nézek ki. Nem akarok egozni!
Azért lógok velük mint írtam, mert legtöbbször nincs senki más! És azért nem verekedtem még. Mert sosem mondják meg a teljes igazat. Pl ha kibeszélnek, manipulátorkodnak. Egy normális ember random beszólások. miatt meg nem verekszik. Bár ez tényleg túl sok volt amit ők csináltak. De direkt úgy csinálják, hogyha nem intézném el 1 ütésből. Vagy több vs 1 lesz, vagy közénk állnak. De az igaz, hogy eltudom máskor is intézni mikor egyedűl lesznek. Mert legtöbbjükről, még azt is pontosan tudom hol laknak!
Most komolyan van, aki ezt végig tudja olvasni? Én elkezdtem ugyan, de kb. a harmadik mondatnál feladtam. Mintha egy nyolcéves kislány mesélne csillámpónikról. Annak sincs kevesebb értelme, mint ennek, amit idehánytál.
Ha sokan nem szeretnek, az azért lesz, mert ugyanígy beszélsz, ahol írsz. Összefüggéstelenül, egyáltalán nem a lényegre koncentrálva, hablatyolsz össze-vissza. Eddig mindig a nők fejéhez szokták vágni, hogy tereferélnek folyton. De tudod, mit mondok? Te minden nőn túlteszel!
Szerintem ezen próbálj meg változtatni, és máris többen fognak szeretni.
#7 Ezt most ilyen hosszan volt kedvem meg fogalmazni. Mert ezen az oldalon ha rövidebben fogalmazom meg. Akkor meg abba kötnek bele, úgy tesznek mintha nem értenék. Mondjuk biztos van olyan agy kapacitású ember aki egy egyszerű monológot nem ért... Beszélni nem így szoktam, mert arcal élőbe sajna nem mernek úgy kötekedni az emberek.
#7 Te is gondolkodj mielőtt írsz valamit!
Lehet hogy nehéznek tűnik majd elsőre, de egy ilyen haveri társaságból szakadj ki minél előbb. Még ha eleinte nincs is más, akkor is jobb ha minél előbb leválsz tőlük. Legyél nyitott az emberek felé és hamar fogsz találni értelmesebb barátokat.
Válaszolva a kérdésre pedig annyit mondanék, hogy engem nem zavarna az sem, ha egyáltalán nem lennének barátai, inkább ne legyenek mint hogy olyanok legyenek akikkel nem érzi jól magát.
#11 Na még egy normális válaszoló :). Az lenne a célom, hogy ott hagyjam a társaságot. És én nyitott vagyok, de mint írtam a lakhelyemen a társaságon kívül is többen nem szeretnek engem. Van ott is aki a múltam miatt. Főleg, hogy ritkán találkozok velük hálistennek. Meg van olyan akit ezek az emberek fordítottak ellenem.
Viszont nem tudom mi van akkor, hogyha egy jó csajjal akarok együtt lenni. Mert tetszik belsőre is! Nekik általában még nagyobb az önbizalmuk. Lehet nem beképzelt vagy felszines. De akkor is az ilyen csajokat általában színig lájkólják a közösségi oldalakon. Ezért benne van a pakliban az, hogy ez alapján is valami olyan pasit akarnak. Akit azért többen szeretnek akár pont a lakhelyén!
Bár lehet, hogy te is egy ilyen lány vagy.
Amúgy 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!