Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs undorítóbb annál, mint ráerőltetni másokra az önző szerelmedet. " Mit gondoltok erről?
ajj utolsó ne sajnáltasd már magad, nagyon gáz, mindenki tudja, hogy a rock az egy agresszív zeneműfaj, mindenki tudja milyen hírnevük volt régen a rockereknek(mindig problémáztak, rendőrségi ügyeik voltak egy csomó), mindenki tudja milyen hatással tud lenni egy híresség egy követőre, így a rock kedvelőire a rockerek. Másrészről ha te kivétel vagy, akkor miért veszed magadra a dolgokat? Nem egy és ugyanaz rockzenét hallgatni, és olyan stílusban öltözködni viselkedni.
Én is hallgattam egy pár rockzenét, bár totál más műfajban érzem magam otthon, de nem vettem magamra a rockereknek szánt sablonokat. Volt egy osztálytársam is nature rocker, az is egy problémás alak volt, vajon hogy lehet ez az összefüggés ennyire gyakori? Mert a rockot komolyan fanatizáló emberkéknek a stílusa is igazodni fog ahhoz a stílushoz amit képvisel a műfaj.
Törődj bele, és ne sajnáltasd magad, mert ez egy rockertől ultragáz.
Na most van az amit a kérdezőnek nem mondtam (hisz nem gondolta át.) de #22 menj a jó b d s k rva a ádba. Úgy alkotsz" véleményt" hogy egy se g h lye vagy és nem bírsz egy k b szott szöveget értelmezni.
Milyen összefüggést látsz te? Azt hogy egy f sz vagy? A rock nem azért volt elítélt mert problémás hanem azért mert a szabad akaratot és az együttélést támogatja. Nem azt hogy hú is en a minde ható és ha a p pa azt mondja hogy a föld lapos akkor lapos. Hanem azt hogy higyj abban amiben akarsz. És méghogy f lni kell. Az hogy valaki prolém s az emberi hiba és nem hit beli vagy műfaj beli.
De ha valaki járt koncerten akkor az tudja hogy sok Rocker=hatalmas buli és nem káosz.
Meg ha félni kell hogy lehet hogy engem egy Rocker sem bántott még?
Nem baj ha félsz. Vagyis de nagy baj nem szabad félni semmitől és senkitől. De ne mond azt hogy ijesztő vagy antiszociális. Jól esne neked ha azt mondanám hogy aki úgy öltözik mint te az antiszkciális meg pszihopata, vagy gyilkos? Ezzel ezt mondtad. Természetes ha meg ijedsz de vetkőzd le a gátlásaodat és élj. És ne az legyen benned hogy hú autó egy el csapott akkor már az összes sofört utálom mert egyszer egy el ütött.
Ja és akik annyira értik ezt kívülállóként hogy érthetik? Nem tudják mi az hogy van ez a stílus és mit jelképez. Akkor mit értenek? Ez főleg a legnagyobb szájúnak szólt aki csak azt tudja hogy mire kell fogni. Meg súgom nem olyan mint a minden rovar bogár de nem minden bogár rovar hasonlat.
Te rockimádó faszi, én besírtam a válaszaidon, kajakra viccesek, köszönöm hogy megnevettetsz, jól esik xd Vitázni nem szeretnék veled, mert érezhetően kicsi az önbizalmad, és ha csak egyetlen betűt is írnék személyes támadásnak vennéd, és olyan agresszív módon válaszolnál, ahogyan most is tetted, ezzel bizonyítva az előbbi állításomat a rockerek vérmérsékletével kapcsolatban.:o Másrészről nem érezném fairnek, mert nem érzem magunkat egy súlycsoportban racionális szinten. Ne értsd félre, ettől nem leszel kevesebb, sem én több, csak így nem lenne hosszú távon szórakoztató a beszélgetés, meg egyikőnk se lenne okosabb általa.:D
A düh ami így hirtelen kirobbant belőled(a megfogalmazásból következtetek erre) megakadályozta, hogy értelmezd azt amit leírtam, és így sajnálatos módon nem látod át amiről itt szó van amúgy, hogy egy kívülálló hogyan viszonyul, és miért viszonyul úgy ahogy egy rockerhez. Gondolom a sajnáltatós rész verte ki a biztosítékot, mert amúgy a többi dolgot egy empatikus, átérző rocker valószínűleg belátta volna, hogy esetleg ez így nyilvánulhat meg a nagy közönség felé, tehát a tőlük kívülállók felé. Sajnáltattad magad/rockerséged megítélését, ez tény, kár is ez elől menekülni, még egy bocsánatkérést is kicsikartál a lányból, de utána se tudtál leszállni róla, ez az ami engem zavart.(játszottad a sértődött kisfiút, aki hüppög mert rosszat mondtak rá, és nem tudsz betelni azzal, hogy bocsánatot kérnek, és leírják, hogy miért gondolták ezt így, neked az kell hogy mindenképp érezze magát rosszul, szenvedjen a lányka, a bűntudatot tartsad benne ébren, amiért ilyen "förtelmes dolgot" vitt véghez.:o) Na ez az amit nekem nem esett jól látni.:)
Egyébként semmivel sem rosszabb a megítélésük a rockerekről az embereknek, mint a tetkósokról, ennyi erővel őket is lehetne sajnálgatni, pátyolgatni, mert régen a börtönökben volt ez egy nívósabb dolog, és ezért ez megfertőzte az összes tetkóst, hogy huh lehet börtöntöltelék, senki se tudja, viszont minden tetkósnál megvan rá az esély. Az hogy jó ember már? Ki tudja? De addig nem lesznek róla jó benyomással az emberek, amíg ki nem derül, és be nem bizonyosodik 100%-osan hogy az. Ugyanez a rockereknél.
Félni nem szabad? Pont ezaz, hogy szabad félni. Ez egy természetes védelmi reakció egy embertől. Aki azt mondja, hogy nem fél, az csak elfojtja magában. Lehet félni a magasságtól a pókoktól és ugyanúgy lehet félni az emberektől is.
Nagyon szép és racionális válasz volt egy hibával. Nem a sajnáltatós rész verte ki a biztosítékot. Inkább azz hogy agresszív. Nyilván sok olyan elem van benne ami agresszívnak ha de van olyan előadó is aki holt szolidan ír. Nem attól ez a műfaj mert agresszív hanem attól műfaj mert olyan elemeket tartalmaz ami általában ehez tartozik. És tényleg igazad van. Úgyhogy nagyon sajnálom kérdező. Ezer bocsánat. És én nem azt mondom hogy nem félhet senki mert féljen ha akar. Csak én is ha látok egy olyan embert aki számomra nem tűnik szimpatikusnak mert van és mindenkinek van és kell is lennie. Csak át gondolom hogy van bármi alapja is? És máris nyitok felé. És az utolsó bekezdésben igazad van. Csak nem mondom azt hogy ez kőbe van vésve amit mondok. De szerintem az élet túlontúl rövid ahhoz hogy olyan élőlénytől féljek akivel egy fajba tartozok. Azaz nem vélem az emberiséget olyan primitívnek hogy egymást károsítva szerezzünk magunknak jót.
Igaz nem lesz itt olyan mint Hollandiában hogy a kocsit nyitva hagyom egy egész nap és nem viszik el. De reménykedek benne.
Na na, fiúk, semmi gond, nem kell veszekedni, mindkettőtöknek a mondani valójában van igazság, egyikben lehet több,a másikban kicsit kevesebb, de ne kapjatok össze :)
A bocsánat kérést elfogadtam :D
A #28-as válaszolónak meg köszönöm hogy 'kiállt' mellettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!