Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs undorítóbb annál, mint ráerőltetni másokra az önző szerelmedet. " Mit gondoltok erről?
Jó. Én nem akartam úgy írni mint az utánnam jövő Rocker társam. Azért mert amint látom nem vagy tisztában ezekkel a fogalmakkal. Mert amúgy tényleg egy külső ember szemével nézve ez csak egy zene. De a Rock valójában stílus életvitel és egy hit is a számomra meg az életemet körül ölelő eszme.
Megértem hogy valakit meg rémít. De azt nem hagyom soha hogy ezt a életérzést, a stílust, bárki is úgy szidja hogy nem is tudja milyen ereje van, és hogy mi valójában.
De úgy gondoltam hogy nem akarlak megbántani.
De amúgy én azt mondom amit az eszembe véstem örök törvényként.
"A másik nem tehet arról hogy hogy néz ki, hogy mit visel hogy mit hallgat. Ha utálom is, mindig lesz bennem annyi tisztelet a másik iránt és gerinc a hátamba, hogy csak olyannal bántom meg amiről ő tehet." azaz nem mondom hogy k+++ög páva vagy r+++dt kpop-os. Csak azt hogy milyen hibáról tehet amit ki tudna küszöbölni. Pl kibeszéli a másikat, hazudik, átver. Mert ezeket ellenem teszi szándékosan.
Én nem nézlek le titeket, sőt inkább tisztelem, hogy valaki ennyire át tud élni valamit, csak számomra egy kicsit ijesztő egy-egy rocker ember, és van más okom is amiért kicsit félek tőletek, de ne higgyétek, hogy én bárkit is lenézek azért mert szeret valamit, ebben a hitben él, mint mondtad. :)
Ez csak egy hiba volt a részemről, rossz példát hoztam fel, és mint már írtam, semmiféle rossz szándék nem volt bennem, csak egyszerűen magamból indultam ki, sajnálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!