Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nincs undorítóbb annál, mint ráerőltetni másokra az önző szerelmedet. " Mit gondoltok erről?
Okey, szóval hol is kezdjem. Az ilyen idézetek 90%-a túl van hypeolva, nehezen értelmezhetőek(fiataloknak, akiknek szánják) és a fele sem igaz.
Leírom szépen neked, hogy milyen az amikor valaki erőlteti a szerelmét. Az olyan mint amikor egy pár szakít egymással, és az egyik fél nem tudja feldolgozni, és így a másiknak a nyakán lóg reggeltől estig, hogy újra belé szeressen, ez önzőség, mert azt akarja hogy vele foglalkozzon a másik fél aki már túllépett rajta, és az önző szerelmeskedő nem engedi, hogy túllendüljön ezen a szakítási fázison, mert ő nem akarja elengedni, és így le se szarja gyakorlatilag hogy mi van a másik féllel, csak azzal foglalkozik hogy újra az övé legyen az a másik fél. Ergo önző.
Már leírták előttem,hogy nem ez az önzőség.
Viszont hogy egy csaj vall szerelmet az....olyan nyomulós. Én nem szeretem a nyomulós csajokat. Ha a fiú szeretne tőled valamit,már lépett volna. Lehet csak "beégnél" és osztálytársként így kéne még együttlennetek X évet. El tudnád viselni?
Én csak attól félek hogy, mivel nagy valószínűséggel egyoldalú a szerelem, mint amit már írtak is, hogy visszautasít, és még 4 évig ugyanabba az osztályba kell járnunk. És az a legkisebb baj, hogy kifognak nevetni, esetleg kiközösítenek, hiszen nincsenek olyan barátaim akikre számíthatok, és néha amúgy is az lenne a legjobb hogyha mindenki eltűnne, és csinálhatnám a dolgom, de a legjobban az fájna, hogyha nem szólna hozzám többet, mert nagyon nagyon szeretem őt.
A fiúk nem nagyon szoktak hozzám közeledni, mivel unalmas vagyok. Szünetekben egyedül ülök a leghátsó padban, zenét hallgatva, eltüntetem a külvilágot, és várok hogy becsöngessenek. Antiszociális lettem, ezért mintha "félnének" odajönni hozzám beszélgetni, pedig nem fekete ruhákba járok, keresztel a nyakamba, bandás pólókban, meg bakancsban, csak egyszerűen olyan mintha szürke lenne a világ számomra. :(
"Antiszociális lettem, ezért mintha "félnének" odajönni hozzám beszélgetni, pedig nem fekete ruhákba járok, keresztel a nyakamba, bandás pólókban, meg bakancsban, csak egyszerűen olyan mintha szürke lenne a világ számomra. :("???
Na menj a...
Véletlenül se merd egy lapra tenni az antiszociálisat és a (fekete ruha, bandás póló, és bakancs)kombót. Mert ennek r0hadtul semmi köze egymáshoz.
Az egyik egy életstílus része a másik egy betegség. Úgyhogy jobb lenne tájékozódni a világról egy életstílus megsértése és le alacsonyítása előtt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!