Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » "Nincs undorítóbb annál, mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nincs undorítóbb annál, mint ráerőltetni másokra az önző szerelmedet. " Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Most vagyok 15 éves. Az osztályombol én vagyok a szürke kisegér, de van valaki akit szeretek. Nem ő a legmenőbb, de azért jóképű. Már fél éve, tisztában vagyok az érzéseimmel. És úgy voltam vele, hogy elmondom neki, de aztán meghallottam ezt az idézetet, és teljesen megváltozott a véleményem. És kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.
2017. máj. 21. 13:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Okey, szóval hol is kezdjem. Az ilyen idézetek 90%-a túl van hypeolva, nehezen értelmezhetőek(fiataloknak, akiknek szánják) és a fele sem igaz.

Leírom szépen neked, hogy milyen az amikor valaki erőlteti a szerelmét. Az olyan mint amikor egy pár szakít egymással, és az egyik fél nem tudja feldolgozni, és így a másiknak a nyakán lóg reggeltől estig, hogy újra belé szeressen, ez önzőség, mert azt akarja hogy vele foglalkozzon a másik fél aki már túllépett rajta, és az önző szerelmeskedő nem engedi, hogy túllendüljön ezen a szakítási fázison, mert ő nem akarja elengedni, és így le se szarja gyakorlatilag hogy mi van a másik féllel, csak azzal foglalkozik hogy újra az övé legyen az a másik fél. Ergo önző.

2017. máj. 21. 13:40
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ne hülye idézetek alapján döntsd el, hogy elmondod-e az érzéseidet.
2017. máj. 21. 13:40
 3/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Te csak szerelmes vagy valakibe aki még csak nem is tud róla. Ha elmondod neki sem erőlteted, csak tudatosítod számára. Akkor lenne ez erőltetés, ha a nyakán lógnál reggeltől estig, hogy végre foglalkozzon veled és állandóan bekavarnál ha más csajokkal szeretne ismerkedni.
2017. máj. 21. 13:42
 4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Csak annyira elgondolkodtam rajta, hogy már azt vettem észre, hogy teljesen más nézőpontból látom a dolgokat.
2017. máj. 21. 13:44
 5/30 anonim ***** válasza:
Abban, hogy feltárod elötte az érzéseid mi az erőltetés? Egyet értek az első kommentelővel és tudok is felhozni személyes példát. Még nyár elején szakítottam az exemmel, amit ő nem tudott feldolgozni, sőt fel se fogta, hogy én dobtam őt. Meg volt győződve arról, hogy mi még járunk, pedig én ezerszer az értésére adtam, hogy nem. Miután tíltottam facebookon, mert bombázott az üzeneteivel, álprofilokat hozott létre facebookon, sms-ekben zaklatott, hívogatott. Hiába kértem, hogy hagyjon, hiába mondtam, hogy nem szeretem. Nem érdekelte, vagy nem is jutott el az agyáig a dolog. Végül addig fajult a dolog, hogy az egyik álprofilján be akarta nekem mesélni, hogy mi találkoztunk balatonon, és beszélgettünk, és azért nem emlékszem a dologra, mert amnéziás vagyok. Persze végig tutam, hogy ő az. Miután bevallotta, hogy tényleg ő, írogatott tovább. Végül annyira elegem lett, hogy odaadtam a fiúknak az osztályomból a telóm (épp tábor volt), hogy segítsenek nekem, mert én már nem bírom. Azt állította, hogy emiatt kiábrándult belőlem, és még aznap felszedett valami csajt. De továbbra sem hagyott békén. Aztán jött egy srác, akivel volt egy "nyári románc"-féleségem, és őt zavarta, hogy beszélek az exemmel (engem is zavart, de nem tudtam mit tenni) megmondtam annak a baromnak, hogy mostmár tényleg hagyjon békén, mert így már az alakulóban lévő kapcsolatommal is játszik. Persze erre teljesen kiakadt, és találkozni akart velem, meg minden, de szerencsére pár hónapig nyugtom volt tőle. Aztán egyik nap random rámír, hogy ő egy álprofilon ráírt arra a srácra, akivel "nyári románcom" volt, és hogy a srác megcsal. Akkor már nem is beszéltem azzal a fiúval. Az exem egy random lány profilon azt írta neki, hogy szereti meg ilyenek, amire a "nyári románcos" fiú visszaírta, hogy ő is. Azt sem tudom honnan tudta meg a nevét. A lényeg, hogy én ezen rohadtul kiakadtam, és végleg tele lett a pohár, és megmondtam az exemnek, hogy ez azért több a soknál. Mivel ez az utolsó sunyi kis tette sem jött be, megírta pár kur va hosszú sms-ben, hogy mekkora egy büdös riba nc vagyok, és azóta végre békén hagy. Nah ez erőltetés. Amit te tervezel nem az.
2017. máj. 21. 14:23
 6/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami veled történt, de azért örülök, hogy akkor ez nem önzőség, amit tervezek :)
2017. máj. 21. 14:45
 7/30 anonim ***** válasza:

Már leírták előttem,hogy nem ez az önzőség.

Viszont hogy egy csaj vall szerelmet az....olyan nyomulós. Én nem szeretem a nyomulós csajokat. Ha a fiú szeretne tőled valamit,már lépett volna. Lehet csak "beégnél" és osztálytársként így kéne még együttlennetek X évet. El tudnád viselni?

2017. máj. 21. 15:16
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdést látván néztem hogy mi a Szent f/sz? De a válaszokból rá jöttem. Te csak közölni akarrod vele az érzéseid a többiek pedig a zaklatást írták le. Fogalmam sem volt hogy így mondják. És ha tényleg rá "eröltetnéd" azaz zaklatnád azzal még az egészségének is ártanál. Most nálam sose volt olyan hogy valakinek mondtam hogy tetszik és depressziós lett. Nem a banda hanem a betegség.
2017. máj. 21. 16:01
 9/30 A kérdező kommentje:

Én csak attól félek hogy, mivel nagy valószínűséggel egyoldalú a szerelem, mint amit már írtak is, hogy visszautasít, és még 4 évig ugyanabba az osztályba kell járnunk. És az a legkisebb baj, hogy kifognak nevetni, esetleg kiközösítenek, hiszen nincsenek olyan barátaim akikre számíthatok, és néha amúgy is az lenne a legjobb hogyha mindenki eltűnne, és csinálhatnám a dolgom, de a legjobban az fájna, hogyha nem szólna hozzám többet, mert nagyon nagyon szeretem őt.

A fiúk nem nagyon szoktak hozzám közeledni, mivel unalmas vagyok. Szünetekben egyedül ülök a leghátsó padban, zenét hallgatva, eltüntetem a külvilágot, és várok hogy becsöngessenek. Antiszociális lettem, ezért mintha "félnének" odajönni hozzám beszélgetni, pedig nem fekete ruhákba járok, keresztel a nyakamba, bandás pólókban, meg bakancsban, csak egyszerűen olyan mintha szürke lenne a világ számomra. :(

2017. máj. 21. 16:51
 10/30 anonim ***** válasza:
37%

"Antiszociális lettem, ezért mintha "félnének" odajönni hozzám beszélgetni, pedig nem fekete ruhákba járok, keresztel a nyakamba, bandás pólókban, meg bakancsban, csak egyszerűen olyan mintha szürke lenne a világ számomra. :("???

Na menj a...

Véletlenül se merd egy lapra tenni az antiszociálisat és a (fekete ruha, bandás póló, és bakancs)kombót. Mert ennek r0hadtul semmi köze egymáshoz.

Az egyik egy életstílus része a másik egy betegség. Úgyhogy jobb lenne tájékozódni a világról egy életstílus megsértése és le alacsonyítása előtt!!!

2017. máj. 21. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!