Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
.2016. márc. 30. 19:52
1/3 A kérdező kommentje:
Regen szerelmes voltam az egyik osztálytársamba.sokszor voltunk ott hogy majdnem összejöttünk.volt rmikor olelgettul egymast,megfogtuk egymas kezet vagy puszit adtunk egymasnak.de.egy iskolai rendezveny utan egyutt mentem haza az egyik csapattrsaval es szoba jott ez a srac.mondta hogy ez a fiú az öltözőben engem szidott es ler****cozott.nem akartam elhinni ezert rairtam a fiúra hogy ez tenyleg igaz e?nemtagadta.igaz volt.ez nagyon sziven ütött ugyanis azthittem hogy joban vagyunk es kedvel.parhet múlva megis megbocsajtottam neki.aztan lementünk büfébe o,az egyik haverja,én es barátnőm.es amikor mentünk vissza a terembe a barátjával elkezdtünk lokdosodni jatekbol.es azt mondta a barátjának hogy ne álljon velem szoba mert raszallok az emberekre.holott ez nemigaz.nem vagyok egy nyomulós tipus.ez mar eleg regen volt de azota is ott motoszkálnak a fejemben ezek a mondatok.o volt az első es eddig egyetlen szerelmem.mar nem erzek a fiú iránt semmit de soha senki nem bántott meg es nem fajt meg semmi Ennyire.
2016. márc. 30. 19:53
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsnat a helyes írási hibaert es hogy kommentben küldtem el a kerdes tobbi reszet de máshogy nem emgedte
2016. márc. 30. 19:54
3/3 anonim válasza:
Szia! Hány évesek vagytok?
Ez gonosz a fiútól szard le!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!