Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Már három hete beszélgettem egy fiúval naponta 1-1,5 órát, amikor kiderült, hogy neki más tetszik. Mondta, hogy kedvel és nem vagyok neki sem közömbös meg ilyenek. Aztán elutasította a lány és megírta nekem, hogy mi történt, hogy ezek után nem szeretne egyedül lenni stb. Aztán megint egyre többet beszéltünk és már nem tudom, hogy mit gondoljak. Előre is köszi, ha válaszolsz. :))2016. márc. 26. 20:30
1/2 anonim válasza:
Nekünk fogalmunk sincs, hogy most mi zajlik a fejében, tőle kérdezd ezt meg.
2/2 Adelll válasza:
Haat sajnos szerintem arrol lehet szo hogy kedvelt teged de ott volt a masik csaj aki jobban kellett neki.igy h mar o nincs a kepbe rokton te vagy a fontos.ha nincs lo jo a szamar is.tartja a kozmondas...sajnalom ha tenyleg errol van szo.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!