Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felejtsem el? Vagy adjak neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lidi22 kérdése:

Felejtsem el? Vagy adjak neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt par hónnappal ezelőtt megcsalt egy masik lánnyal,meg bocsajtottam neki. Aztan most 2 héttel ezelőtt újra el kezdett kavarni a csajjal,közben meg nekem irja hogy mennyire szeret. Szerintetek mit tegyek? 15/L

2016. márc. 30. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy letörlek, de ő csak hazudik neked.

Szerintem ennek itt a vége. :(

Részvétem.

2016. márc. 30. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Dobd! Magadnak lesz szenvedés később még jobban, ha hagyod h csaljon :/ Találsz te sokkal rendesebb pasit is!
 3/9 anonim ***** válasza:
Erre szoktak mondani hogy a pohar telelett !!! soval siman lepjel erre neked semmi szukseged nincs > 15 eves vagy nemhiszem hogy szukseged van arra hogy allando csalodasban eljel < szivfajdalom nelkulengedd el 1-ev utan !!!!!!!! neked lesz jobb :)
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 
2016. márc. 30. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha te tényleg szereted,akkor mondd neki,hogy tartsatok hosszabb szünetet.Ha ezalatt az idő alatt biztos,hogy nem foglalkozik más lánnyal és keres téged,akkor próbáljátok meg még egyszer,ha pedig ugyanúgy kavar más csajjal hagyd ott:))
2016. márc. 30. 15:06
 6/9 anonim válasza:
Szia . Nem akarlak elszomorítani de aki egyszer megcsinálja akkor 99% esély van rá hogy megin megteszi.
2016. márc. 30. 15:07
 7/9 anonim válasza:

Hm milyen erdekes nekem is ugyan ez a helyzet allt fent csak nalam pont a lany csokolozott mas fiuval es utana meg neki allt feljebb h kerdore vontam 😂 xD

Dobd.

2016. márc. 30. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szakíts. Nem érdemel meg téged.
2016. márc. 30. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Azonnal szakítanék a helyedben, az ilyen fiú nem érdemel meg téged.
2016. márc. 30. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!