Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy bízzak meg benne? Adjak neki még egy esélyt vagy felejtsem el?
Még csak 2 hete vagyok együtt. Én 20 éves lány vagyok, ő 23 éves fiú. Szinte majdnem minden nap találkozunk.
Tegnap sajnos olyanban volt részem, amit hiába szeretnék elfelejteni, nem tudok. Kiderült, hogy egy csaj nagyon nyomul rá. Tegnap én is kaptam tőle üzenetet, hogy én mit akarok a fiútól, mert számára ő az életénél is fontosabb, megtörtént az első csók is, stb... Kérdeztem erről a barátomat, hogy ez mégis mi, ő azt a sztorit adta be nekem, hogy a csaj kettyós, nem tudja lerázni. Beleolvastam a beszélgetésükbe.. Nem kellett volna.. Azok a szavak/üzenetek beleégtek az elmémbe... Olvastam, hogy a párom ilyeneket ír neki, hogy szeretlek, imádlak szivem. Találkozunk majd. Stb. És oldalakon keresztül olvastam a csaj nyálas áradozásait, hogy milyen szinten oda van meg vissza a barátomért. Állítólag csak 1x találkoztak, még 1-2 hónappal ezelőtt (jóval előttem), és akkor se volt semmi, csak sétáltak. Nem volt se csók, se semmi, és azóta se találkoztak... Elvileg... Váltig állítja, hogy a csaj betegesen oda van érte, és hogy ő szerette volna lerázni. De nem értem, hogyha valaki le akarja rázni az illetőt, miért adja alá a lovat?? Kibuktam, sírtam, rosszul lettem. Ő azt mondta engem szeret és bebizonyítja, hogy ez így van. Elkértem a telefonját, írtam a csajnak az ő oldaláról az én nevemben, hogy Én vagyok a barátnője és akármi is volt köztük ő csak egy pótlék volt, és jó lenne ha befejezné a párom zaklatását, mert fel lesz jelentve, stb. Utána letiltottuk. Órákig őrlődtem, hogy mégis mit csinálhatnék. A szívem őt választja, de az agyam ezek után eléggé bizalmatlan. Nem tudom, hogy ezek után meg tudok-e bízni benne. Lehet, hogy tényleg nem csalt meg élőben, de amiket olvastam az bőven elég volt ahhoz, hogy lelkileg összeomoljak. Friss kapcsolat. Túl sok reményt fektettem bele. Nem tudom, hogy megérné-e folytatni, de nincs szívem kiszállni belőle, pedig lehet mégis az lenne a helyes ezek után.. Ő szerelmet vallott és ígéreteket tett, hogy bizonyít és komolyan gondolja a köztünk lévő dolgokat, csak adjak neki még egy esélyt, hogy meglássam. Mégis hogyan bizonyíthatna nekem?
2 hét? hagyd ott a f***ba!
Találsz jobbat. Tart egy B opciót melegen, ha veled nem jönne össze. Lehet te is valaki után voltál a B terv, a másik csaj meg már a C opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!