Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Inkább felejtsem el, vagy csak túl gondolom, mert nő vagyok?

Figyelt kérdés
Már egy ideje van egy srác, akivel a suliba ismerkedtem meg, szimpatikusok voltunk egymásnak, volt csók is már, de nagyon nehezen jutottunk el, az első randdiig úgymond, mert a 3 hét alatt vhogy kevesebbet kezdett írni ,keresni stb egyik napról a másikra (de lehet ezt is túl komplikálom),......de végül találkoztunk kettesben. Nagyon jó volt a randi úgymond, sokszor megölelt, megcsókolt, úgy láttam, hogy jól érzi magát velem, és én is vele, beszélgettünk stb. Tehát ha minden úgymond szerintem stimmelt, meg láttam is rajta, mert gondolom akkor nem csókol meg meg nem ölelget meg kedveskedik ha nem akarna semmit, akkor most miért van csend? nem ír, nem keres.....pedig annyira szeretnék vele lenni :( de milyen már, hogy mindig én a nő úgymond, mondjam, hogy menjünk valahova......??!! ha bejövök neki meg tetszek neki akkor miért nincs semmi? :( vagy majd egyszer csak fog írni? :(
2013. okt. 20. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez barátom bele férkőzött az elmédbe, mint egy féreg és most már onnan irányíthat. Szerintem nem vagy neki csak egy pótlék. Ha annyira akarna valamit keresne. Ettől fogva már bele lehet sz*rni. Te se keresd, ne is vegyél róla tudomást és felcserélődnek a leírt "szerepek". !
2013. okt. 21. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!