Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit tegyek hogy el felejtsem a lányt?
Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a barátnőmel mert meg csalt.
Ilyenkor mi a lég fontosabb dolog amit kéne tennem hogy hamar el feledjem??
2013. okt. 20. 16:56
2/4 anonim válasza:
Megjegyezni mikor írjuk egybe az igéket és igekötőket.
3/4 anonim válasza:
Ne igyál, mert az csak egy időre feljteti el a dolgot, aztán rávilágít egy sokkal rémesebb szemszögből... Inkább keress valamit amivel lekötheted magad! Hallgasd a kedvenc zenéidet, sportolj ;)
4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon nehéz volt. Én is azt mondom, hogy inkább keress barátokat. Legyél velük, csináljatok mondjuk hétvégente beszélgetős estéket vagy sütögessetek valamit, néha el lehet menni moziba vagy áthívhatod aztán játszotok valamit, kinek mi... a lényeg az, hogy legyél társaságban és vedd észre, hogy nélküle is van élet. Próbálj meg élni, nyugodj meg, aztán keress egy olyan lányt akiben megbízol. Persze ezek után már sokkal nehezebb lesz, mert mindig ott lesz az emlék, hogy valaki megcsalt. Tudom, mert átéltem. Rohadt nehéz de csak rajtad múlik. Egyet jegyezz meg: egy barátra mindig számíthatsz. A nő kiszámíthatatlan. Ha megun, lelép vagy megcsal vagy bosszantani fog. Az igazi barátok mindig barátok maradnak. Erre mi már páran rájöttünk a baráti körömből. Igazából az lenne a legeslegjobb, ha lenne lány barátod aki egyben a párod is, de azt elég nehéz kivitelezni ebben a hülye világban. Én úgy vettem észre :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!