Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítás után jó dolog az, ha barátok maradunk? Vagy felejtsem el végleg?
Hát látod ez egy jó kérdés. Sok mindentől függ az ilyen.
Ha például haragban váltatok el, akkor érdemesebb lenne elfelejteni egymást, ugyanis így megkímélitek egymást a későbbi problémáktól.
Viszont, ha nem haraggal váltatok el, akkor nyugodtan maradhattok barátok. Aztán kitudja, lehet egy kis idő után ismét összejöttök.
De ez már egy másik történet. :D
jó lenne
ha működne
de hosszú távon nem megy, főleg, ha új kapcsolatotok lesz
Sajnos nálam ez nem szokott működni.Főleg,ha ő sakított velem.Ha napi vagy heti kapcsolatban maradunk és érdeklődik hogy vagyok vagy találkozunk,akkor mindig megmarad bennem a remény,hogy hátha egyszer újra...Annál fájdalmasabb pedig nincs,mint látni,hogy ő közben összejön valaki mással.Az önkinzás elkerülése és a gyorsabb felejtés érdekében inkább megszakítom a kapcsolatot.Természetesen,ha összefutunk valahol,akkor nem megyek el mellette,mint egy idegen.Kultúráltan el tudunk beszélgetni,de nem hívom fel és nem keresem a társaságát.
Nem mondom,hogy ez az egyetlen járható út,de nekem csak ez vált be.Az újra csak akkor voltam nyitott,ha végleg lezártam a régit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!