Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után inkább felejtsem el az illetőt vagy sem?
Sziasztok! Karácsony második napján szakított velem a barátom. Mivel egy helyen dolgozunk (csak más műszakban), szilveszterkor még találkoztunk, azóta nem. A szakításának oka az volt, hogy már nem úgy szeret, mint én őt (egyébként fiatalabb nálam 3 évvel). Ma van a szülinapja és bár nem akartam, azért nem vagyok bunkó, írtam neki egy sms-t. Azt hittem, nem ír vissza, de visszaírt. Érdeklődött, hogy vagyok, és állítólag otthagyott nekem egy könyvet is a munkahelyünkön, amit olvassak el (fantasy könyv). Szerdától máshol dolgozom majd és nem tudom, ez az egész jó ötlet-e. Keresni a másikat (ezt főleg ő kérte, mert tudni szeretná mi van velem), meg ez a könyv is, hiszen azt vissza kell majd adni... . Viszont irgalmatlanul hiányzik. A szakítás óta a lelkem csak bolyong és a szívem helyett csak űr van és fájdalom. Tudtok adni tanácsot, mit csináljak? Aki volt már ilyen helyzetben, főleg az írjon nekem, köszönöm.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!