Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el? Buliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el? Buliban derült ki, hogy régóta megcsal.

Figyelt kérdés
Azon a szórakozó helyen buliztam ahol ott volt a pasim.Mire odaértünk tök részeg volt,odamentem.hozzá meg se ismert..Haverja leoltotta,hogy ne tapperolja a csajt mert terhes...Mondom mivan?Azt meséli,hogy multkor letapizta ezt a terhes csajt meg valami csajt lesmárolt...Amikor mondtam,hogy én vagyok a barátnője néztek nagyokat ugyanis nem is tudták,hogy van csaja..Megmondtm a volt barátomnak, hogy felejtsen el ès továbbra is igya magát halálra és sok szerencsét a haza találáshoz...Sokszor elment nélkülem bulizni,sose citkuszoltam,sőt biztam benne és nem is feltételeztem,hogy megcsal.... Eléggé szeretem és ez sz*rul esett,főleg,hogy a buliban tudtam meg...Meg osztálytársak is vagyunk..
2013. okt. 20. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Felejtős a srác, szakítsatok. Ez gáz, amit csinált.
2013. okt. 20. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Kidobtam ott helyszínen.Azt még a haverja futott utánam,hogy bocsájtsak meg a pasimnak mert rèszeg..
2013. okt. 20. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért hiszik azt, hogy a részegség ok a megbocsájtásra.
2013. okt. 20. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy kidobtad a srácot! Leginkább azon akadt meg, a szemem, hogy osztálytársak vagytok. Ez így elég gáz lesz, mindennap látni ezek után...
2013. okt. 20. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ennél jobban nem tudtad volna csinálni. Próbáld meg levegőnek nézni, aztán majd egy idő után jobb lesz. :(
2013. okt. 20. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Küzdj érte, próbáld rendbehozni a párkapcsolatodat
2013. okt. 20. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Itt nincs miért küzdeni, nyugodtan lépj tovább!
2013. okt. 20. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Mègis hova küzdjön a kérdező? Minden buliban rommá csalja a pasija! Az még nem lenne gáz, hogy a barátai pontosan nem tudják, ki a barátnője, de hogy azt sem tudják, hogy VAN?

Ez egy gerinctelen alak, és tudom, hogy nehéz lesz, mert szereted, de ne alázd meg magad azzal, hogy visszafogadod. Más srácok barátnői minden buli előtt féltékenykednek vagy simán nem engedik el bulizni. Te megbíztál benne, ő meg visszaélt ezzel.

2013. okt. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!