Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Póbálkozzak még, vagy felejtsem el? Van egy srác akit pár hónapja megszólítottam,és érdeklődésem viszonzásra lelt,elég lassan alakultak a dolgok,míg végül egy buliban "összejöttünk",és azt mondta szeretne folytatást.
Később megmondta hogy rendkívül odavan értem,de ha járnánk beleesnénk az állandóság csapdájába,ő meg nem egy monoám tipus,így jobbnak látta lezáni a dolgot,ámbátor még mindig megkérdőjelezhetetlen kijelentésekkel bombáz,és gyakran keres.Próbáljam meg visszaszerezni,vagy felejtsem el?szeretem.
L/19 F/21
Csacsi bizony! Viszont legalább nem kelt benned reményeket egy komoly kapcsolat kialakulására.
Ki tudja, később benőhet a feje lágya.
Én is így jártam, volt egyszer egy srác akivel jártunk pár napig, aztán nagyon elmentünk másfelé, évekig nem is találkoztunk. Eltelt sok év, és rájöttünk, hogy mégiscsak egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is boldogok vagyunk együtt.
Ha szereted, akkor legyél türelmes, hagyd hogy udvarolgasson kicsit, te is mondhatsz neki kedves dolgokat, de azért ne add könnyen magad!
Azért arra készülj fel, időnként felbukkanhat az oldalán egy-egy lány.... ezt viszont Te tudod, hogy el tudod-e viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!