Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Póbálkozzak még, vagy felejtse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Póbálkozzak még, vagy felejtsem el? Van egy srác akit pár hónapja megszólítottam,és érdeklődésem viszonzásra lelt,elég lassan alakultak a dolgok,míg végül egy buliban "összejöttünk",és azt mondta szeretne folytatást.

Figyelt kérdés

Később megmondta hogy rendkívül odavan értem,de ha járnánk beleesnénk az állandóság csapdájába,ő meg nem egy monoám tipus,így jobbnak látta lezáni a dolgot,ámbátor még mindig megkérdőjelezhetetlen kijelentésekkel bombáz,és gyakran keres.Próbáljam meg visszaszerezni,vagy felejtsem el?szeretem.

L/19 F/21

2009. febr. 28. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel! Az élet rövid, és azonbelül sem tart minden túl sokáig. Viszont hiba, ha efféle aggály miatt két ember nem jön össze, akik valószínűleg hasonlóan éreznek egymás iránt. Jaj, csacsi ez a srác!
2009. febr. 28. 03:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Csacsi bizony! Viszont legalább nem kelt benned reményeket egy komoly kapcsolat kialakulására.

Ki tudja, később benőhet a feje lágya.

Én is így jártam, volt egyszer egy srác akivel jártunk pár napig, aztán nagyon elmentünk másfelé, évekig nem is találkoztunk. Eltelt sok év, és rájöttünk, hogy mégiscsak egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is boldogok vagyunk együtt.

2009. febr. 28. 09:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor legyél türelmes, hagyd hogy udvarolgasson kicsit, te is mondhatsz neki kedves dolgokat, de azért ne add könnyen magad!

Azért arra készülj fel, időnként felbukkanhat az oldalán egy-egy lány.... ezt viszont Te tudod, hogy el tudod-e viselni.

2009. febr. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!