Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk, de elbizonytalanodtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
összejöttem egy sráccal, de félek a kötöttségtől és néha úgy érzem mindenkivel szívesebben lennék mint vele, de egyébként igazi úriember és rajong értem, jó a humora meg kedves
magamat se értem:D
2011. szept. 5. 16:16
1/9 anonim válasza:
nem szívesen vagy vele...
igazi úriember...
rajong érted...
humoros...
kedves...
Inkább keress egy jóképű pasit!
3/9 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
4/9 A kérdező kommentje:
19 és két hete
2011. szept. 5. 20:21
7/9 A kérdező kommentje:
nem az álompasi, de nem is csúnya. már lemondtam arról, hogy aki helyes az normális is
2011. szept. 7. 18:01
8/9 anonim válasza:
Így voltam én is.
Házasság lett belőle. O_o (Boldogok vagyunk)
De 2 hét után még nem javasolnám. :-)
9/9 anonim válasza:
ugyaaaanigy vagyok teljesen szazszazalekosan......fogalmam nincs mitevo legyek de megnyugtato teny hogy masok is jarnak hasonlo cipelloben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!