Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el?
Ő tisztában van az érzéseiddel?
I: felejtsd el.
N: mondd el neki.
Ez engem is érdekel, igaz én fiú vagyok , és egy lányba vagyok szerelmes.
De szerintem az idő a legjobb gyógymód!
Én átéltem nem egy viszonzatlan szerelmet. Mostanra megtanultam hogy kell tenni egy próbát és ha nem jön be a dolog akkor csá. Utána ignorálni kell teljesen.
Persze nyilván úgy nehéz hogy már belebonyolódtál és évek óta tart. Alapvetően bele se szabad menni az ilyenekbe. Ha valaki megtetszik az elején ki kell deríteni hogy van e esély bármire, ha pedig nincs akkor le tudod zárni. Az érzelmeket is lehet befolyásolni, nem könnyű, de 3-4 hasonló helyzet után többször biztos nem esem bele ebbe a hibába.
igen ô nagyon is tudja h szeretem.de ot nem érdekli csak arra vagyok jo neki..
pl amikor bevan rugva akkor mondja h szeret meg hiányzok neki stb.. és azt mondja ez igaz mer jozanon nem emri bevallani az érzéseit..
és én naiv vagyok,elhiszem de valahol tudom bent h nem igazcska nyugtatom magam mi ha mégis igaz ..nehéz nagyon :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!