Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Keressem vagy felejtsem el?
En 17/L ö 19/F
Nos a fiurol annyit kell tudni hogy ö az a visszahuzodo tipus nem volt meg baratnoje. Belem volt eloszor szerelmes.
En ez a lazado,nyers szokimondo lany vagyok aki eli az eletet.
Az 5 honapbol 2honap csak vitakkal telt el. Mindenen veszekedtunk. Java reszt en voltam a bunos!!! De en tenyleg helyre akartam mindent hozni. Meg senki utan nem futottam de utana igen es o evvel tisztaba is volt. 2 hete mar hogy vegleg megszakitottunk minden kapcsolatot egymassal. En szinte mindennap gondolok ra hianyzik, vele almodok! Sok eselyt adott mar nekem es a legutobbi vitanal konkretan lehordtuk egymast mindennek. Tegnap irtam neki egy SMSt mert nagyon rosszat almodtam vele. O erre vissza is irt. Ma lattam feloldott mar facebookon is. Allitolag korhazban van.
Szerintetek keressem???? Irjak neki?????
O tenyleg mas...rajtam kivul nincs neki mas es most se beszel senkivel es nem is akar.. Szerintetek hianyzok neki? Orulne neki ha keresnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!